Dj Piko​

Dj Piko
Το stage name μου είναι Piko.
Γεννήθηκα στην Αθήνα και η μουσική ήταν κάτι που έμαθα να ασχολούμαι από μικρός.
Από τα 5 μου ξεκίνησαν οι πρώτες μου σπουδές στο πιάνο μέχρι που τελικά αποφοίτησα από το Ελληνικό Ωδείο ως διπλωματούχος πιανίστας και πτυχιούχος θεωρητικών σε ηλικία 15 ετών. Σπουδάζοντας πληροφορική στην Αγγλία κάποιο άλλο μικρόβιο μου εμφυτεύθηκε.
Το μικρόβιο του DJ. Ένα άτομο να κάνει χιλιάδες να χορεύουν και να περνάνε καλά από τις επιλογές του. Έτσι γυρνώντας στην Ελλάδα ήταν ένα από τα πράγματα που δεν ήθελα να χάσω επαφή.
Δουλεύοντας στα μεγαλύτερα club της Αθήνας αλλά και της επαρχίας έκανα αυτό που πάντα μου άρεσε. Τον κόσμο να χαμογελά και να περνάει καλά.
Με εφόδιο τις μουσικές μου σπουδές αποφάσισα να κάνω και τα πρώτα μου βήματα στη σύνθεση. Άλλωστε ήταν και είναι άπειρες οι στιγμές που συναισθήματά μου τα αποτυπώνω σε νότες. Έτσι αποφασίσαμε με έναν πολύ καλό φίλο πρώτα και κατά δεύτερο εξαίρετο ραδιοφωνικό παραγωγό να συμπράξουμε έτσι ώστε να παράξουμε μουσική. Το όνομα αυτού Πέτρος Καρράς.
Με αρκετές παραγωγές πλέον στο ενεργητικό μου είχα την ανάγκη όλη αυτή την ενέργεια να την περάσω και στο ραδιόφωνο. Ανθρώπους που ακούνε ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στη δουλειά να θέλουν να χορέψουν να ακολουθήσουν το ρυθμό της μουσικής.
Όπερ και εγένετο το DJ Piko in da club!!! Δεν το χάνει κανείς!!! Στη δουλειά, στο δρόμο, στο σπίτι…