Αντώνης Μαρτσάκης

Αντώνης Μαρτσάκης | «Η μάνα»
Μουσική: Νίκος Τερζής | Στίχοι: Γιάννης Κότσιρας
Νέο τραγούδι & Music Video από τη σειρά «Σασμός»

Με ακόμα ένα συγκλονιστικό τραγούδι, το «Η Μάνα», με ερμηνευτή τον Αντώνη Μαρτσάκη, συνεχίζει το επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός» που υπογράφει ο Νίκος Τερζής και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen. Τους στίχους έγραψε ο Γιάννης Κότσιρας.

Ο Αντώνης Μαρτσάκης, ένας από τους σπουδαιότερους λυράρηδες της νεότερης γενιάς, μας χαρίζει με τη δωρική και καθηλωτική ερμηνεία του ένα ιδιαίτερο τραγούδι, με έντονο «άρωμα» από την Κρήτη και τον Πόντο.

Το «Η Μάνα», που συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, εξυμνεί το πιο ιερό και σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μας. Παράλληλα, ξεπερνώντας το αυστηρά προσωπικό πλαίσιο, αναφέρεται και στην κοινή «Μάνα» όλων μας, την πατρίδα.

Δείτε το music video:

Με το «Η Μάνα» ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας χαρίζουν ακόμα ένα εξαιρετικό τραγούδι από το soundtrack της δημοφιλούς σειράς, όλα τα κομμάτια του οποίου έχουν αγαπηθεί από το κοινό, έχουν γίνει top trend στο YouTube έχοντας εκατομμύρια views και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

Έχουν προηγηθεί τα «Σασμός» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, «Κάθε Μέρα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, «Τα Αντίθετα» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά, «Παλιά Πληγή» με ερμηνεύτρια την Μελίνα Κανά, «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)» με ερμηνευτή τον Μπάμπη Στόκα, «Φως» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, «Τ’ Ανίκητα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση και τη συμμετοχή του Θανάση Βασιλόπουλου, «Πέτρινη Καρδιά» με ερμηνεύτρια την Δήμητρα Μπουλούζου, «Το Μαζί» με ερμηνεύτρια την Γλυκερία και «Φίλος & Εχθρός» με ερμηνευτές τον Γιώργο & Νίκο Στρατάκη.

Βρείτε το «Η Μάνα» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3HRnW39
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3zV2iJg
Deezer: https://bit.ly/3QGhXSL