Θανάσης Χουλιαράς

Θανάσης Χουλιαράς | «Μια βόλτα στη γη»
Στίχοι - Μουσική: Κώστας Βλαχούτσος
Ένα τραγούδι για τους μη τουριστικούς προορισμούς

Ο Κώστας Βλαχούτσος παρουσιάζει το τραγούδι «Μια Βόλτα Στη Γη». Πρόκειται για την πρώτη κυκλοφορία του ταλαντούχου τραγουδοποιού – μουσικού και είναι σε δικούς του στίχους και μουσική. Το τραγούδι ερμηνεύει μοναδικά ο καταξιωμένος ερμηνευτής Θανάσης Χουλιαράς, ιδιαίτερα γνωστός από το συγκρότημα KollektivA, τους προσωπικούς του δίσκους και τις συμμετοχές σε επιτυχημένα musical και μουσικοθεατρικές παραστάσεις. 

Το «Μια Βόλτα Στη Γη» παρακινεί τον ακροατή να ξεκινήσει μια βόλτα στη Γη του σήμερα και του χθες, καλώντας τον για ένα ταξίδι σε μέρη άγνωστα και μακρινά, για μια φυγή από την ρουτίνα και την καθημερινότητα.  
Μας υπενθυμίζει την ομορφιά των ωραίων ανθρώπων, που στην αναζήτηση της ευτυχίας, βρέθηκαν σε φορτηγά και σε βάρκες σε όλα τα μέρη του πλανήτη. 

Από το Βελιγράδι μέχρι το Ιράκ και από τη Λιβύη μέχρι τη Μαριούπολη τον περιμένουν νέες περιπέτειες και  συγκινήσεις που του δίνουν απλόχερα οι οργανωμένες τουριστικές ατρακσιόν με τους ανιματέρ των σκουροπράσινων ρούχων και των σιδερένιων δώρων αγάπης.  
Μετά από όλα αυτά και γεμάτος εμπειρίες, το ταξίδι του αυριανού προορισμού είναι στο χέρι του.   

Ενορχήστρωση – Παραγωγή: Γιώργος  Θεοφάνους  

Ηλεκτρικές Κιθάρες: Γιώργος  Θεοφάνους  
Ηλεκτρικό Μπάσο: Γιώργος Θεοφάνους   
Hammond: Κώστας Βλαχούτσος  
Ακορντεόν: Κώστας Βλαχούτσος  
Τύμπανα: Δημήτρης Γιαννούχος   

Ηχογράφηση – Μίξη: 133 studio Μιχάλης Σκαράκης, Αλέξανδρος Βαφειάδης  
Mastering:  Vu Productions mastering studio Νάσος Νομικός  

Κυκλοφορεί ψηφιακά από την Melodica Art Productions.

Ο Θανάσης Χουλιαράς είναι ο τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος του rock σχήματος KollektivA.
Με το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει 3 ολοκληρωμένα albums, 1 mini cd, καθώς και αρκετά ψηφιακά singles, ενώ έχει κυκλοφορήσει και 2 solo albums, με το πιο πρόσφατο με τίτλο «Κακή Φωτιά» να αφορά σε ερμηνεία μελοποιημένης ελληνικής ποίησης.
Έχει συνεργαστεί με διάφορους συνθέτες και στιχουργούς και έχει πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά μουσικοθεατρικές παραστάσεις και musical, original και ρεπερτορίου, σε κάποιες από τις οποίες έκανε και την παραγωγή.
Είναι υποψήφιος διδάκτορας στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο του «Τα μάτια της πόλης. Μια συνολική θεώρηση της street art. Η περίπτωση της Αθήνας». Αυτό το διάστημα είναι καλλιτεχνικός επιμελητής του street art σκέλους της πρωτοβουλίας «Γενιά 17», η οποία αφορά σε υλοποίηση τοιχογραφιών σχετικά με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.
Παράλληλα είναι επιστημονικός/καλλιτεχνικός υπεύθυνος μιας σειράς θεματικών εργαστηρίων street art, που πραγματοποιούνται σε σχολικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα. Ήταν βοηθός ερευνητής στο ερευνητικό πρόγραμμα «1821 και Σύγχρονος Οπτικός Πολιτισμός», το οποίο υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΕΚΠΑ.
Έχουν δημοσιευτεί αρκετά άρθρα του πολιτισμικής κριτικής. Στο παρελθόν έχει υπάρξει ραδιοφωνικός παραγωγός.