Monsieur Minimal

Το «Εrotica», ο πέμπτος κατά σειρά δίσκος του Monsieur Minimal, με ελληνικό στίχοι, κυκλοφορεί σε βινύλιο, CD και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

Ο Monsieur Minimal κυκλοφορεί το νέο, πέμπτο στη σειρά άλμπουμ του, με τίτλο Erotica και ελληνικό στίχο.
Μετά το single της τρυφερής Αγκαλιάς ήρθε η πιο μεγάλη «Στιγμή», με τη συμμετοχή του Δάκη.
Το Εrotica σηματοδοτεί την επιστροφή του Monsieur Minimal στον ελληνικό στίχο. Δημιουργήθηκε κατά την παραμονή του καλλιτέχνη στο Βερολίνο και πήρε την τελική του μορφή στην Ελλάδα στο τέλος του 2016. Ένα ρομαντικό άλμπουμ με ζεστό, μεσογειακό και vintage ήχο, επηρεασμένο από τη δεκαετία των 70s.
Στο άλμπουμ συμμετέχουν σημαντικοί Έλληνες ερμηνευτές. Εκτός από τον Δάκη και τη «Στιγμή», συμμετέχει η Ανδριάνα Μπαμπαλή στο «Φλερτ», η έκπληξη στα Γαλλικά έρχεται με την Kid Moxie στο «Ici» και η Τζένη Καπάδαη τραγουδά το «Εδώ».
Κομμάτια όπως «Ο έρωτας στα χρόνια της Ψυχεδέλειας» και «Τα πιο όμορφά μας πράγματα» συμπληρώνουν μαζί με το αισθησιακό ομώνυμο intro του Erotica, το «Σ’ αγαπώ» και το ορχηστρικό «Εδώ» ένα ακόμα ξεχωριστό άλμπουμ από τον Monsieur Minimal.
Στο άλμπουμ παίζουν οι μουσικοί: Βελισάριος Πράσσας (μπάσο), Kopoul (τύμπανα), Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα), Κώστας Κατσαρός (τρομπέτα) ενώ την απόδοση στα Γαλλικά έκανε η Νατάσα Γιαννακάρη.
Οι ηχογραφήσεις, η μίξη και το mastering έγιναν στο Studio Artracks από τον Γιώργο Πρινιωτάκη. H παράγωγη του ήχου έγινε από τον Monsieur Minimal.
Η μουσική και οι στίχοι του άλμπουμ γράφτηκαν από τον Monsieur Minimal.
Η επιμέλεια του εξωφύλλου και των γραφιστικών έγινε από τον Στέφανο Μιχαηλίδη.

Πηγή: Ogdoo.gr Το τραγούδι …αλλιώς!