Ευρυδίκη feat. Demy

“Πώς σε λένε; με ρώτησε ο κύριος Παπαθεοδώρου.
-Εύη… Εύη Θεοκλέους, απάντησα.
-Το βαφτιστικό σου;
-Ευρυδίκη…
-Ευρυδίκη… Ευρυδίκη λοιπόν
Αυτό είναι το μόνο που θυμάμαι.
Και η ζωή μου έγινε τραγούδι …και το τραγούδι το μοιράστηκα με όλο τον κόσμo.
Και τώρα, 25 χρόνια μετά, το μοιράζομαι με τις φίλες μου, αυτά τα υπέροχα κορίτσια που στόλισαν τα τραγούδια μου με τη μοναδική φωνή τους.
Έτσι παίρνει χρώμα η κάθε στιγμή… έτσι ψηλώνει και βγάζει φτερά κάθε μου όνειρο, για να κάνει ένα καινούριο ταξίδι και να φτάσει ακόμα πιο μακριά.”

Ευρυδίκη feat. Demy
‘Το Μόνο Που Θυμάμαι’ 

Το πρώτο single ‘Το Μόνο Που Θυμάμαι feat. Demy’ της Ευρυδίκης έρχεται ως προπομπός του νέου album της Ευριδίκης (30/10), που θα κλέψει τις εντυπώσεις και τις καρδιές όλων όσων μεγαλώσαμε με τα τραγούδια της.

Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια, ανοίγει το δικό της μουσικό κουτί και μία μία οι πιο όμορφες στιγμές των εφηβικών μας χρόνων παίρνουν και πάλι χρώμα.
Τα πρώτα της τραγούδια, αυτά που έδωσαν σήμα εκκίνησης μιας κοινής πορείας με τον Γιώργο Θεοφάνους τη δεκαετία του ’90 και αποτέλεσαν τη βάση μιας δυναμικής διαχρονικής παρουσίας στην μουσική σκηνή της χώρας, τα ακούμε σήμερα φρέσκα, απροσδόκητα διαφορετικά, εντυπωσιακά και βαθιά συναισθηματικά.

Μαζί με την Ευρυδίκη και οι φίλες της….αγαπημένες γυναικείες φωνές, ιδιαίτερες και μοναδικές η καθεμία στο χώρο της, που εκφράζουν διαφορετικές γενιές και είδη τραγουδιού. Νέες ενορχηστρώσεις και τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει αποκτούν νέα μορφή!

Γυναίκες, 25 για πάντα…
Γιατί η μουσική είναι γυναίκα…
Η μουσική είναι ζωή… και είναι πάντα νέα.

Δείτε αποκλειστικά στο YouTube Channel της Panik Records  το lyric video:
“Ευρυδίκη feat Demy- Το Μόνο Που Θυμάμαι”