Kultur Multur (Κουλτούρ Μουλτούρ)

Kultur Multur – Καλήν εσπέΡΑΠ άρχοντες

Οι Kultur Multur (Κουλτούρ Μουλτούρ) είναι μια μπάντα από το Ηράκλειο της Κρήτης που απευθύνεται σε παιδιά (μικρά και μεγάλα).

Φέτος τα Χριστούγεννα έκαναν μια διαφορετική ηχογράφηση των Χριστουγεννιάτικων καλάντων την οποία σας παρουσιάζουμε και ελπίζουμε να σας αρέσει, τις γιορτινές μέρες που έρχονται!

Το συγκρότημα των Kultur Multur παίζει μουσική για μικρά και μεγάλα παιδιά. Η συναυλίες τους είναι εμπλουτισμένες με μικρά μουσικά παραμύθια. Σε συγκεκριμένα τραγούδια, είναι δυνατή και η συμμετοχή του κοινού στο τραγούδι. Τα τραγούδια που ερμηνεύονται είναι στα Ελληνικά, τα περισσότερα συνθέσεις γνωστών συνθετών, ενώ στο πρόγραμμα περιέχονται μερικά δημοτικά τραγούδια και κάποιες συνθέσεις του συγκροτήματος Το συγκρότημα έχει έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

Σλόγκαν: “Οι Kultur Multur είναι μια χαρούμενη μουσική παρέα που έρχονται να παίξουν αγαπημένες μουσικές όχι μόνο των παιδιών αλλά και των μαμάδων και μπαμπάδων. Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα να τραγουδήσουμε όλοι μαζί, να χορέψουμε και να περάσουμε όμορφα, μικροί και μεγάλοι!”

Οι Kultur Multur είναι:
Ευτυχία Βαρούχα, Ελένη Δελιούση, Ξενοφών Ζαμπούλης, Θοδωρής Κανακάκης,
Θοδωρής Πιντζόπουλος, Ιάκωβος Τριχάκης, Μαρία Ταβαντζοπούλου, Νίκος Χρηστάκης