Παντελής Κυραμαργιός + Αθηνά Κοντοδήμα

Παντελής Κυραμαργιός – Αθηνά Κοντοδήμα | «Κάτι Για Σένα»
Νέο τραγούδι & music video
Η δύναμη της αγάπης δεν θα πάψει ποτέ να μας συγκινεί!
Ο Πανελής Κυραμαργιός και η Αθηνά Κοντοδήμα πιστεύουν στην παντοδυναμία του πιο ωραίου συναισθήματος που μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος και βάζουν όλη τους την πίστη στην ερμηνεία του καινούργιου τους τραγουδιού «Κάτι Για Σένα», που κυκλοφορεί, ταυτόχρονα με το ομώνυμο music video, από την Panik Oxygen.

 Μετά την ολοκλήρωση της δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Αρετή», ένα βιβλίο – cd όπου η αφήγηση εναλλάσσεται με τραγούδια που ερμηνεύουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο Παντελής Κυραμαργιός συναντά δισκογραφικά την Αθηνά Κοντοδήμα. Η νέα τραγουδίστρια με την πολύ ιδιαίτερης χροιάς φωνή και ο πολυσχιδής Κυραμαργιός έχουν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία επί σκηνής.

Το «Κάτι Για Σένα», σε μουσική Παντελή Κυραμαργιού και στίχους Σταύρου Σταύρου, «ξετυλίγει» μελωδικά τον τρόπο με τον οποίο η αγάπη καταφέρνει να ξεπερνά τις δυσκολίες, τους φόβους, τις ανασφάλειες… «Ντύνοντας» αυτή τη δύναμη και με εικόνα, η κυκλοφορία του «Κάτι Για Σένα» συνοδεύεται από music video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μαργετουσάκης και επιμελήθηκαν καλλιτεχνικά τα CReatures, με πρωταγωνιστές τους δύο ταλαντούχους ερμηνευτές.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: http://smarturl.it/KatiGiaSena

Δείτε το music video: