Lucky Shots

Lucky Shots – Living On The Edge
Το πρώτο single των Lucky Shots ‘’Living on the edge’’ κυκλοφόρησε και αποτελεί το πρώτο δείγμα γραφής απ’ το επερχόμενο ep που ηχογραφούν αυτόν τον καιρό και θα κυκλοφορήσει ανεξάρτητα την άνοιξη του 2019 σε παραγωγή  Άλεξ Μπόλπαση.
Το ‘’Living on the edge’’ όπως και τα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου ηχογραφούνται live σε μια προσπάθεια της μπάντας να ενσωματώσει στα τραγούδια της  το feel μια ζωντανής ηχογράφησης , προσεγγίζοντας τον ήχο των 60s και των 70s και κρατώντας την ένταση της στιγμής αναλλοίωτη.
Οι Lucky Shots είναι μια rock and roll μπάντα που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2015 ξεκινώντας  το μουσικό τους δρόμο παρουσιάζοντας ζωντανά τις μουσικές τους επιλογές σε επιλεγμένους χώρους και festivals της Αθήνας. Με μια back to basics προσέγγιση, καταλήγουν σε ένα ηλεκτρισμένο setlist , συμπυκνώνοντας  την Americana αισθητική στο τραγούδι, τους  vintage και fuzzy ήχους στις κιθάρες ,τα  επιθετικά τύμπανα και τις δυνατές μπασογραμμές. Aπ’ τις στιγμές που έχουν ξεχωρίσει μέχρι τώρα είναι αυτές που έχουν μοιραστεί τη σκηνή ως opening act  με τους George Zervos, the Big Nose Attack, the Fabulous Heydays, Υπόγεια Ρεύματα , Riverbed .