OneYearLater

OneYearLater | «Δύσκολος καιρός»
Νέο Τραγούδι & Music Video

Δύο ταλαντούχοι νέοι καλλιτέχνες σε μία δυνατή ερωτική μπαλάντα!

Δύο ταλαντούχοι νέοι καλλιτέχνες και μία συγκινητική ιστορία «κρύβονται» πίσω από τους oneyearlater, που κάνουν το ντεμπούτο τους με το «Δύσκολος Καιρός», που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Records!
 
Τους oneyearlater αποτελούν δύο ταλαντούχοι νέοι καλλιτέχνες, ο τραγουδιστής Ανδριανός Λαμπρινάκος και ο παραγωγός Δημήτρης Στρατής. Ο Ανδριανός μας συστήθηκε τον Μάιο του 2018 με το τραγούδι «Έφυγες», στο οποίο ο Δημήτρης, που επίσης ασχολείται με τη μουσική από μικρή ηλικία και παίζει κιθάρα και πιάνο, έγραψε τη μουσική. Το όνομά τους προέκυψε από μία συγκινητική προσωπική τους ιστορία και, συγκεκριμένα, την απώλεια ενός κοινού τους φίλου. Το «oneyearlater» είναι μία μεταξύ τους συμφωνία κάθε χρόνο να κοιτούν προς τα πίσω και να βλέπουν πόσο προχώρησαν στη ζωή τους και ποιους από τους στόχους τους πέτυχαν.
 
Το «Δύσκολος Καιρός» είναι μία ρυθμική και δυναμική μπαλάντα, σε μουσική και στίχους των oneyearlater, που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα. Ο «φρέσκος» ήχος και η αισθαντική ερμηνεία «ντύνονται» με εικόνα, με το music video το οποίο σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.
Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: http://smarturl.it/diskoloskairos

Δείτε το music video: