Απόστολος Μόσιος

Απόστολος Μόσιος | «Βεγγαλικό»
(Ακούστε το άλμπουμ και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube, ΕΔΩ)

Ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός Απόστολος Μόσιος παρουσιάζει τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Βεγγαλικό».
Ο Απόστολος Μόσιος είναι ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης με ταλέντο και ευαισθησία που αποτυπώνονται τόσο στις ζωντανές του εμφανίσεις όσο και στα ηχογραφημένα του τραγούδια.
Διαθέτει δύο σημαντικά στοιχεία που σπάνια συνδυάζονται. Τις σπουδαίες εμπειρίες σημαντικών συνεργασιών και  ζωντανών εμφανίσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και την νεανική ορμή και το ερμηνευτικό χάρισμα που τον οδηγούν με σίγουρα βήματα προς την καθιέρωση.
Η συμμετοχή του στο δίσκο του Ogdoo Music Group «Οι φωνές σ’ αυτήν την πόλη» σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη τον σύστησε στο πλατύ κοινό.
Είχε προηγηθεί η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Μια αρχή».
Ο Απόστολος Μόσιος, παιδί της μουσικής σκηνής του Βόλου με ευδόκιμη θητεία στη δημοφιλή ορχήστρα «Εστουδιαντίνα» Νέας Ιωνίας, επισφραγίζει την επιτυχημένη του συνεργασία με το Ogdoo Music Group με την κυκλοφορία του νέου του album με τίτλο «Βεγγαλικό».
To «Βεγγαλικό» είναι ένας δίσκος με 12 εξαιρετικά τραγούδια και αποτελεί προϊόν επίπονης και προσεκτικής, έως την τελευταία της λεπτομέρεια, εργασίας.
Ο Απόστολος Μόσιος συνεργάζεται με λαμπρούς συνθέτες και στιχουργούς, γράφει ο ίδιος τραγούδια και ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο συνδυάζοντας την εντυπωσιακή έκταση και  δύναμη της φωνής του με την εκφραστικότητα ενός μεγάλου ερμηνευτή.
Στο «Βεγγαλικό» αποτυπώνουν το ταλέντο τους οι παρακάτω καταξιωμένοι δημιουργοί, συνθέτες, στιχουργοί και τραγουδοποιοί που τιμούν τον ερμηνευτή με τη συμμετοχή τους:
Ανδρέας Κατσιγιάννης, Νίκος Αναγνωστάκης, Απόστολος Τσιάρκας, Πάνος Φαλάρας, Δημήτρης Σίντος,  Ανδρέας Κατσιγιώργης, Λίνα Δημοπούλου, Σταύρος Σταύρου, Χρυσόστομος Καραντωνίου, Νίκος Αλεξίου και  Δημήτρης Παπαχαραλάμπους.
Ο Ορφέας Περίδης του εμπιστεύεται το αγαπημένο τραγούδι του «Τα τσιγάρα» που ακούγεται σε μια εξαιρετική «ηλεκτρική» διασκευή του Απόστολου Μόσιου, ενώ στο τραγούδι «Καράβια όνειρα» συμμετέχει ο αγαπημένος ερμηνευτής Μπάμπης Τσέρτος.
Ο Απόστολος Μόσιος εργάστηκε σκληρά και με σεβασμό, τόσο στους συνεργάτες, όσο και στην έως τώρα συνεπή καλλιτεχνική πορεία του και επιβραβεύεται με ένα album που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη των ακροατών του.
Υ.Γ. Το «Βεγγαλικό» είναι αφιερωμένο στη μνήμη, του επιστήθιου φίλου του Απόστολου και χαρισματικού μουσικού και ηχολήπτη, Νίκου Γεωργίου…
Το «Βεγγαλικό» βρίσκεται στις προθήκες των δισκοπωλείων και κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:

  • Κατεβάστε το από το iTunes (Coming Soon)
  • Κατεβάστε το από το Google Store
  • Κατεβάστε το από το Amazon
  • Ακούστε το από το Spotify
  • Ακούστε το από το Deezer