Ορφέας Περίδης & Λιζέτα Καλημέρη

Ορφέας Περίδης & Λιζέτα Καλημέρη στη Σφίγγα
Θα παρουσιάσουν τα τραγούδια του νέου τους δίσκου, που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, με τίτλο «Εν Φλύα».

Ο Ορφέας Περίδης μαζί με την Λιζέτα Καλημέρη προχωρούν τη συνεργασία τους και επί σκηνής και δισκογραφικά. Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη μουσική σκηνή Σφίγγα, τα Σάββατα 16, 23 και 30 Μαρτίου και 6 και 13 Απριλίου, θα παρουσιάσουν τα τραγούδια του νέου τους δίσκου, που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, με τίτλο «Εν Φλύα».

Οι δύο καλλιτέχνες με ένα πολυμορφικό μουσικό σχήμα θα παρουσιάσουν φέτος τον χειμώνα, ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο, που φιλοξενεί επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις νέες τους δημιουργίες αλλά και τα παλαιότερα κλασσικά τους κομμάτια.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους η ικανότητα να δημιουργούν το αγαπημένο εκείνο κλίμα που προσφέρει στους ακροατές τη διασκέδαση μαζί με την ποιότητα, τη μουσική τρυφερότητα μαζί με τον ενθουσιώδη δυναμισμό, περνώντας με δεξιοτεχνία από το έντεχνο στο λαϊκό τραγούδι και από την μπαλάντα στην ροκ διάθεση.

Οι ακροατές θα γίνουν για αυτές τις πέντε νύχτες συνταξιδιώτες σε μια μοναδική μουσική περιήγηση με σταθμούς, νέα και παλαιότερα τραγούδια που δημιούργησε ο Ορφέας Περίδης, ο οποίος το 2019 γιορτάζει τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων από την πρώτη δισκογραφική του παρουσία.

Η σπάνια φωνή της Λιζέτας Καλημέρη, το προσεκτικά επιλεγμένο της ρεπερτόριο και το δημιουργικό χάρισμα του Ορφέα Περίδη συνδυάζονται άψογα επί σκηνής και υπόσχονται στο κοινό τους αξέχαστα, ανοιξιάτικα μουσικά βράδια.

Συμμετέχουν οι μουσική Θοδωρής Δαμουράκης στις κιθάρες, Αλέξανδρος Ιακώβου στο βιολί και στο μαντολίνο, Εύη Κανέλλου στα κρουστά και Κώστας Αρσένης στο κοντραμπάσο.

Info:
Σάββατο 16, 23 και 30 Μαρτίου και 6 και 13 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου στο μπαρ: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Για αγορά εισιτηρίων ακολουθήστε τον σύνδεσμο ΕΔΩ
Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
 Ogdoo Music Group
Αθήνα, Μάρτιος 2019