Σταύρος Κυριακάκης & The 3 Amateurs

Σταύρος Κυριακάκης & The 3 Amateurs
«Τουγκουτουμπιτρού»
(Ακούστε το άλμπουμ και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube, ΕΔΩ)

Ο Σταύρος Κυριακάκης παρουσιάζει το πρώτο προσωπικό του album με τίτλο «Τουγκουτουμπιτρού».
Ο Σταύρος Κυριακάκης, γνωστός και ως «Αραχτοπώλης» των Κυθήρων, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική όταν άκουσε για πρώτη φορά στα δεκατρία του χρόνια τον Παύλο Σιδηρόπουλο.
Έχοντας βασική επιρροή τον Παύλο, τα blues και το σύνολο της ελληνικής ποιοτικής μουσικής άρχισε να παίζει με μπάντες σε μικρούς χώρους.
Με ρίζες Πειραιώτικες, Κρητικές και Τσιριγώτικες «παντρεύει» ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο με ένα μοναδικό, εκστατικό μουσικό τρόπο. Blues, jazz, funk είναι οι ήχοι που πρωτοστατούν στη μουσική του
Από την ένωση αυτών των ήχων προέκυψαν και οι πρώτες διασκευές αγαπημένων του τραγουδιών.
Το καλοκαίρι του 2013 στα Κύθηρα, ως αποτέλεσμα μια υπέροχης μουσικής παρέας με τον Γιώτη Κιουρτσόγλου και τον Γιώργο Λιμάκη, αποφασίστηκε η μουσική σύμπραξη πάνω στις διασκευές του Σταύρου.
Στην πορεία ενώθηκε με τη συντροφιά και ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος και έτσι προέκυψε η μπάντα «Σταύρος Κυριακάκης & The 3 Amateurs», αρχίζοντας εμφανίσεις στην Αθήνα , στα Κύθηρα και στην Κρήτη.
Αυτή η μουσική σύμπραξη ηχογραφήθηκε, αποτυπώθηκε σε cd και κυκλοφορεί με τον τίτλο «Τουγκουτουμπιτρου» από το Ogdoo Music Group.
Oι «Σταύρος Κυριακάκης & The 3 Amateurs» ανατρέπουν τα μουσικά στερεότυπα και «διασκευάζουν» τον κόσμο μέχρι τελικής πτώσης.

Tο άλμπουμ «Τουγκουτουμπιτρου» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από το Ogdoo Music Group:

• Κατεβάστε το από το iTunes
• Κατεβάστε το από το Google Store
• Κατεβάστε το από το Amazon
• Ακούστε το από το Spotify
• Ακούστε το από το Deezer

Καλή Ακρόαση
Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group
Αθήνα, Μάρτιος 2019