Άννα Κατσάνη

Άννα Κατσάνη | «Ερωτευμένη»
Νέο Digital Single

Η Άννα Κατσάνη με πολλές εμπειρίες στις αποσκευές της από την ενασχόλησή της με τη μουσική, με προηγούμενες επίσημες κυκλοφορίες και σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της, τραγουδώντας στο πλευρό γνωστών καλλιτεχνών όπως Δημήτρης Κοντολάζος, Άντζελα Δημητρίου, Κωνσταντίνα, Λίτσα Γιαγκούση, Πάνος Κιάμος, Θέμης Αδαμαντίδης, Ελένη Καρουσάκη, Γιάννης Πλούταρχος και πολλών άλλων, επιστρέφει ανανεωμένη και «Ερωτευμένη» όπως δηλώνει με το νέο της Digital Single, σε μουσική και ενορχήστρωση του Ανδρέα Μέξα και στίχους του Αντώνη Μήτσικα, συνεχίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την καλλιτεχνική της πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας.Ακούστε το εδώ:

Λίγα λόγια για την Άννα Κατσάνη
Η Άννα Κατσάνη έχει γεννηθεί στις 21 Οκτωβρίου στην Αθήνα με καταγωγή από Νάξο. Από μικρή ηλικία φάνηκε η κλίση που είχε στη μουσική καθώς ήταν ενεργό μέλος στη χορωδία του σχολείου της αλλά και σε άλλες χορωδίες αποσπώντας βραβεία, επαίνους και διακρίσεις. Έχει κάνει μαθήματα πιάνου και φωνητικής και έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως Δημήτρης Κοντολάζος, Άντζελα Δημητρίου, Κωνσταντίνα, Λίτσα Γιαγκούση, Πάνος Κιάμος, Θέμης Αδαμαντίδης, Ελένη Καρουσάκη, Γιάννης Πλούταρχος και πολλούς άλλους.

Το 2016 κυκλοφόρησε το 1ο της Digital Single με τίτλο «Προτιμώ Ελεύθερη» σε μουσική Νεκτάριου Μπήτρου και στίχους των Βασίλη Λυρή και Τάκη Αναστασόπουλου. Σήμερα επανέρχεται με το νέο της Digital Single με τίτλο «Ερωτευμένη» σε μουσική του Ανδρέα Μέξα και στίχους του Αντώνη Μήτσικα, ένα ξεχωριστό τραγούδι μοναδικά ερμηνευμένο από την ιδιαίτερη φωνή της.

Ακούστε το εδώ: