KorrectioN

KorrectioN | «Outlaws»
New E.P. Album

Οι KorrectioN δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2016 στην Αθήνα, ουσιαστικά ως ένα recording project του Δημήτρη Κορρέ. Ο Δημήτρης είχε μια μακρά και επιτυχημένη παρουσία ως τραγουδιστής σε διάφορα συγκροτήματα (Heavy Dirt, Hellhound’s Trail, Dogbone Slam), ενώ έπαιζε επίσης κιθάρα και έγραφε τραγούδια για τις μπάντες αυτές.

Τα πρώτα τραγούδια που ηχογραφήθηκαν για το project των KorrectioN ήταν τα «Blues of Kain», «Taking My Dues» και «Shades». Μετά από 6 μήνες προετοιμασίας και πρόβας με φίλους η τελική σύνθεση του συγκροτήματος που αποτέλεσαν οι Δημήτρης Κορρές, William Baldo και Κώστας Κουγιουμουτζάκης ήταν έτοιμη για να ηχογραφήσουν εκ νέου τρεις νέες δημιουργίες, που είναι πλέον διαθέσιμες ως E.P. στο bandcamp υπό τον τίτλο «Shades».

Μετά τις ηχογραφήσεις του «Shades», ο Δημήτρης αποφάσισε να φέρει στο σχήμα μέλη πλήρους απασχόλησης και αυτό συνέβη όταν ο Άγγελος Παπαγγέλου και ο Γιάννης Λιούσκος εντάχθηκαν στους KorrectioN. Ο Άγγελος είναι ένας groovy μπασίστας που έφερε γρήγορα ιδέες και καλά vibes και ο Γιάννης είναι μια σταθερή μηχανή ρυθμού που άνοιξε το δρόμο για να ξεκινήσουν οι νέες ηχογραφήσεις.

Το καλοκαίρι του 2018 το συγκρότημα κυκλοφόρησε το δεύτερο του E.P με τον τίτλο «Burdens» που αποτελείται από τέσσερις νέες, groovy, hard rocking δημιουργίες. Το E.P έλαβε καλές κριτικές και η μπάντα ήταν πολύ ενθουσιασμένη για αυτή την κυκλοφορία.

Πριν λίγες μέρες, το συγκρότημα κυκλοφόρησε τέσσερα ακόμα νέα τραγούδια που συγκέντρωσαν σε ένα νέο E.P. με τίτλο «Outlaws», τα οποία μάλιστα η μπάντα σχεδιάζει να παρουσιάσει στο κοινό μέσα από μερικές ζωντανές εμφανίσεις. Ο στόχος των KorrectioN είναι να  φέρουν και πάλι το καλό παλιό ρετρό rock στο προσκήνιο, κάτι που γίνεται σαφές μονομιάς από καθετί που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι στο συνοδευτικό σημείωμα του E.P. «Δεν θέλουμε να βγάλουμε λεφτά από αυτό, γι ‘αυτό βάλαμε την τιμή αγοράς/λήψης (στο bandcamp) στα 500 ευρώ, ώστε κανείς να μην μπορεί να αγοράσει τα τραγούδια. Ο καθένας μπορεί να τα ακούσει απεριόριστα και ελεύθερα μέσω του Bandcamp και του Youtube».

Tracklist:
1.C & D
2. Outlaws
3. Shotgun Bay
4. Will Of Steel

Ακούστε το εδώ: