Άννα Κατσούλη

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:
Άννα Κατσούλη
«Ευλογημένο Ψέμα»
Μουσική: Ζωή Τηγανούρια
Στίχοι: Μαρία Παπαδάκη

Η Άννα Κατσούλη, μία νέα ερμηνεύτρια με ονειρική φωνή, κάνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο με το τραγούδι «Ευλογημένο Ψέμα» σε μουσική της συνθέτιδος Ζωής Τηγανούρια και στίχους της συγγραφέως Μαρίας Παπαδάκη, με αφορμή το ομότιτλο βαθυστόχαστο μυθιστόρημα της συγγραφέως.

Η μελαγχολία των εγχόρδων που μπλέκονται με τις ταξιδιάρικες νότες της κλασσικής κιθάρας και τις πινελιές του ακορντεόν, δημιουργούν μια αίσθηση νοσταλγική και συνάμα ρομαντική σαν Ψέμα… Ευλογημένο!

Προερχόμενη από μουσική οικογένεια και με ιδιαίτερη αγάπη στα τραγούδια των παλιών αθηναϊκών μπουάτ, η πρώτη εμφάνιση της Άννας επί σκηνής στα 13 της χρόνια, δίνει στη φωνή της μία απρόσμενα έμπειρη χροιά παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Το single «Ευλογημένο Ψέμα» είναι ο προάγγελος του επερχόμενου πρώτου δισκογραφικού άλμπουμ της Άννας Κατσούλη που αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Zoe Music, την εταιρία της συνθέτιδος & βιρτουόζου του ακορντεόν Ζωής Τηγανούρια, που συνεχίζει να ανακαλύπτει και να βοηθάει νέους αξιόλογους καλλιτέχνες δίνοντάς τους το πρώτο τους δισκογραφικό βήμα.

Ακούστε το εδώ:

Διαθέσιμο στα
iTunes  |  GooglePlay  |  Spotify  |  Deezer
και σε όλα τα διαδυκτιακά καταστήματα από την
Zoe Music Ltd. ℗ & © (2019)