Ειρήνη Παπαδοπούλου feat. Σταμάτης Χουχουλής

Ειρήνη Παπαδοπούλου feat. Σταμάτης Χουχουλής
«Χαλάλι»
Μουσική: Alfred Sula
Στίχοι: Alfred Sula & Σοφία Παπαβασιλείου

Με ένα νέο τραγούδι – έκπληξη κάνει δυναμική επιστροφή η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια παρουσιάζει το νέο της τραγούδι που έχει τίτλο «Χαλάλι» και είναι διασκευή μίας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Βαλκανίων.

Συγκεκριμένα είναι διασκευή του τραγουδιού «Te Ka Lali Shpirt», το οποίο έχει συγκεντρώσει σχεδόν μισό δισεκατομμύριο προβολών στο YouTube. Τα δικαιώματά του έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά στη χώρα μας η δισκογραφική εταιρεία LoCaL / Planetworks, που συμφώνησε με τον συνθέτη Alfred Sula.

Στο νέο τραγούδι της Ειρήνης Παπαδοπούλου οι ελληνικοί στίχοι φέρουν την υπογραφή της Σοφίας Παπαβασιλείου, ενώ ο συμμετέχει ο ανερχόμενος Σταμάτης Χουχουλής, ο οποίος ξεχώρισε στο «Rising Star» για τη γνήσια λαϊκή φωνή του και την εκκεντρική παρουσία του.

Το «Χαλάλι» συνοδεύεται από ένα προσεγμένο Video Clip με τη σκηνοθεσία των PickCode, γεμάτο ενέργεια, χρώμα και καλοκαίρι. Η γνωστή ερμηνεύτρια βάζει τη δική της ερμηνευτική σφραγίδα και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό, παρασύροντας σε καλοκαιρινούς Gypsy – Latin ρυθμούς.

Πηγή αναδημοσίευσης: HitChanel
Ακούστε το εδώ: