Ιάσονας Μανδηλάς

Ιάσονας Μανδηλάς
«Χίλια κομμάτια»
New Single


Ο Ιάσονας Μανδηλάς κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο!
 
Πρωταθλητής Ελλάδος στο στίβο το 2007, σπούδασε ως υπότροφος Musical Theater στο Jacob’s Pillow της Μασαχουσέτης και στο Bird College του Λονδίνου (2009-2013), έχει πρωταγωνιστήσει σε παραγωγές musical όπως το Kiss me Kate (Ηρώδειο), West side story (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών), Η Μελωδία της Ευτυχίας (Παλλάς), Cats (Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού) αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές όπως «οι Συμμαθητές» (ΑΝΤ1). Το 2017 ήταν μέλος της Ελληνικής αποστολής της Eurovision ως χορευτής και backing vocalist.
 
Έχοντας χορέψει στο πλευρό του Robbie Williams, της Άννας Βίσση, της Έλενας Παπαρίζου και της Ελένης Φουρέιρα ο εξαιρετικά ταλαντούχος Ιάσονας Μανδηλάς κάνει το πρώτο του βήμα στη δισκογραφία με το τραγούδι «Χίλια Κομμάτια» ενώ στις 27 Ιουνίου θα εμφανιστεί και στα MAD Video Music Awards σε ένα ντουέτο «έκπληξη».
 
Το «Χίλια Κομμάτια» είναι up-tempo pop κομμάτι με ethnic στοιχεία το οποίο συνοδεύεται από το super φρέσκο official music video του σε σκηνοθεσία του Sherif Francis. Τη χορογραφία ανέλαβε η Chali Jennings.

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:
https://iasonasmandilas.lnk.to/HiliaKommatiaPR
 
Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal
 
Βρείτε τον Ιάσονα Μανδηλά στα social media:
 
Instagram: https://www.instagram.com/iasonasmandilas
Facebook: https://www.facebook.com/iasonasmandilasfanpage
Twitter: https://twitter.com/iasonasmandilas

Δείτε το official video στο επίσημο κανάλι του στο YouTube: