Στέλιος Καρπαθάκης

Στέλιος Καρπαθάκης | «Έχω έναν έρωτα»
Νέο Τραγούδι
Το ξεσηκωτικό rock anthem του φετινού καλοκαιριού!

Με το ιδιαίτερο rock στυλ του, ο Στέλιος Καρπαθάκης παραδέχεται «Έχω Έναν Έρωτα» και μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.
Τραγουδιστής, μουσικός, τραγουδοποιός και δάσκαλος φωνητικής, ο Στέλιος Καρπαθάκης έχει χαράξει μία ιδιαίτερη πορεία στη μουσική. Υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του μουσικού θεάτρου «Σπείρα Σπείρα» του Σταμάτη Κραουνάκη, συμμετείχε στα γκρουπ «Εξόριστοι» και «So What», έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μαρινέλλα και Πάνος Μουζουράκης, έχει κάνει solo εμφανίσεις σε θέατρα όπως το Ηρώδειο και η Επίδαυρος και χώρους όπως ο «Σταυρός Του Νότου» και η «Αθηναΐς». Έχει κυκλοφορήσει «Τα Τραγούδια Του Σαίξπηρ», σε παραγωγή Σταμάτη Κραουνάκη, ενορχήστρωση του Γιώργου Ζαχαρίου και σε απόδοση του Ερρίκου Μπελιέ.
Παράλληλα, ο ιδιαίτερος ροκ τενόρος συμμετείχε στον πιο πρόσφατο κύκλο του «The Voice», με την ομάδα του Σάκη Ρουβά, κερδίζοντας τα θετικά σχόλια των coaches και τις καρδιές των θεατών. Η εμπειρία του στο talent show έδωσε την αφορμή για το «Έχω Έναν Έρωτα», στο οποίο υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.
 
Ακριβώς όπως το συναίσθημα το οποίο υμνεί, το «Έχω Έναν Έρωτα» είναι δυναμικό, ανατρεπτικό και με ήχο που παρασύρει… Και κάπως έτσι, ο Στέλιος Καρπαθάκης περιγράφει την εμπειρία του με το μικρό παιχνιδιάρη Θεό, που αλλάζει το γύρω και το μέσα μας.
 
Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/EhoEnanErota
 
Δείτε το lyric video: