Δημήτρης Νέγκας

Δημήτρης Νέγκας – Μια στιγμή

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Δημήτρης Νέγκας μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Μια Στιγμή». Μια εξαιρετική ροκ μπαλάντα σε δικούς του στίχους και μουσική. Όπως και στα προηγούμενα τραγούδια του ο Δημήτρης Νέγκας, είναι πιο αληθινός από ποτέ.
«Μια στιγμή»
Στίχοι – Μουσική – Ερμηνεία – ακουστική κιθάρα: Δημήτρης Νέγκας
Ενορχήστρωση – πλήκτρα: Stavros Van Der Wilt
Μπάσο – κρουστά – ηλεκτρική κιθάρα: Δημήτρης Χωριανόπουλος
Σενάριο – Σκηνοθεσία video clip: Σαλίνα Γαβαλά
Ακούστε το εδώ:

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Νέγκα.
Ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού συμμετέχοντας σε συναυλίες τραγουδώντας τραγούδια του Μάνου Λοϊζου και παίζοντας κιθάρα. Αυτό οδήγησε στη συμμετοχή του σε έναν δίσκο με παιδικά τραγούδια. Στη συνέχεια σπούδασε στο Ιαμβικό και Εθνικό ωδείο. Από την εφηβεία και μετά συμμετείχε σαν τραγουδιστής σε συγκρότημα του Δήμου Αθηναίων. Στο σχήμα αυτό πειραματίστηκε γράφοντας και εκτελώντας τα πρώτα του τραγούδια. Η πρώτη δισκογραφική του δουλειά ήρθε με την πρόταση από την 14music από την οποία κυκλοφόρησε το τραγούδι “Χείμαρρος” που περιλαμβάνεται στο προσωπικό του album «Ταξίδι στο άγνωστο παρόν».
Τα τραγούδια του είναι βιωματικά. Εμπνέεται από την υπαρξιακή του διαδρομή, τα εμπόδια, τις χαρές, τις δυσάρεστες και ευχάριστες εκπλήξεις που επιφυλάσσει η ζωή σε όλους.