Σουσάνα Τρυφιάτη

Σουσάνα Τρυφιάτη | «Ποιος»
Νέο Τραγούδι

H νέα ερμηνεύτρια Σουσάνα Τρυφιάτη συστήνεται δισκογραφικά
με ένα νέο τραγούδι. Πιστή εδώ και χρόνια στις ζωντανές της εμφανίσεις στο λαϊκό τραγούδι μας χαρίζει το τραγούδι «Ποιος» σε μουσική και στίχους του Μίλτου Σελητσανιώτη. Πρόκειται για το πρώτο κομμάτι – προάγγελο της δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Τα αφανέρωτα», που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό από την εταιρεία Μικρός Ήρως του Άγγελου Σφακιανάκη.

Η Σουσάνα Τρυφιάτη στις ζωντανές της εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, που ξεκίνησαν από το 2006 με δημοτικές και λαϊκές ορχήστρες, έχει συνεργαστεί με τον Κώστα Μακεδόνα, τον Θοδωρή Κοτονιά, τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, τον Στέλιο Διονυσίου, τον Θοδωρή Παπδόπουλο κ.ά.

Σύντομο βιογραφικό
Η Σουσάνα Τρυφιάτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Οι μουσικές ρίζες της οικογένειάς της, την οδήγησαν να ασχοληθεί με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία, παρακολουθώντας μαθήματα κλασσικής κιθάρας και θεωρίας της μουσικής. Είναι απόφοιτος του Μουσικού Λυκείου Παλλήνης και του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι πτυχιούχος Αντίστιξης από το ωδείο “Κατερίνα Μάσκα” και κάτοχος του μεταπτυχιακού “Σχολική Ψυχολογία και Μαθησιακές Διαταραχές” από το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας. Είναι διπλωματούχος μονωδίας και κλασσικού τραγουδιού από το ωδείο Αθηνών.

Ακούστε το τραγούδι και δείτε το βίντεο κλιπ εδώ: