Χριστόφορος Ζησούλης

Χριστόφορος Ζησούλης | «Σου τηλεφωνώ»

Το KXZ New York έχει τη χαρά να παρουσιάσει τη νέα ερωτική μπαλάντα «ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΩ» με δημιουργούς τους καταξιωμένους Xenia Tunes (μουσική) και Λούλα Παπαγιαννοπούλου (στίχοι), που ερμηνεύει μοναδικά ο Χριστόφορος Ζησούλης.
«ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΩ» θα περιλαμβάνεται στο δίσκο «ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ» που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από το KXZ New York. Σε αυτόν, θα περιλαμβάνονται δέκα ανέκδοτα τραγούδια του Χριστόφορου Ζησούλη, με bonus track το «ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΩ» σε μια κυκλοφορία αξιώσεων.
Ο Χριστόφορος Ζησούλης γεννήθηκε στην Λάρισα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Ωδείο Αθηνών και ξεκίνησε την καριέρα του το 1981. Έχει καταγράψει 7 προσωπικά άλμπουμ και έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 50 συλλογές με πολλούς γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες. Δύο από αυτά τα άλμπουμ έγιναν πολύ-πλάτινα, και το ένα έγινε χρυσό. Έχει εμφανιστεί με τους Μαρινέλλα, Πουλόπουλο, Μητροπάνο, Σακελαρίου, Μοσχολιού, Στανίση, και πολλούς άλλους. Την σεζόν 2019-2020, Ο Χριστόφορος θα εμφανίζεται στο Παλιό Ρολόι, Δημοσθένους 3, στον Πειραιά.

Δείτε το βίντεο εδώ: