Κωνσταντίνος Αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Τα Μάτια Σου Ερωτεύτηκα»
Ακόμα μία επιτυχία!

Το νέο ραδιοφωνικό single του Κωνσταντίνου Αργυρού «Τα Μάτια Σου Ερωτεύτηκα» έρχεται να συμπληρώσει και να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες που έχουν ήδη ξεχωρίσει από το πλατινένιο album «Το Κάτι Παραπάνω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!

Με μελωδία που σε παρασέρνει, έντονο ρυθμό και αισιόδοξο στίχο, το νέο single του Κωνσταντίνου Αργυρού, που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και μετρά πάνω από 5,6 εκατομμύρια YouTube views, έχει την υπογραφή του Πέτρου Ιακωβίδη στη μουσική και της Βίκυς Γεροθόδωρου στους στίχους.

Με το τραγούδι «Τα Μάτια Σου Ερωτεύτηκα» ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει το ανεπανάληπτο προσωπικό του σερί των επιτυχιών, καθώς οκτώ από τα δεκατέσσερα τραγούδια του album «Το Κάτι Παραπάνω» έχουν κατακτήσει τις πρώτες θέσεις στο top20 του ελληνικού airplay chart.

Τους προηγούμενους μήνες, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του μονοπώλησε τις ραδιοφωνικές συχνότητες με τα «Ξημερώματα», «Ψέματα», «Λιώμα», «Σ’ Έχω Ξεπεράσει», «Δεν Έχω Πολλά», «Τι Να Το Κάνω», «Πόσο» και «Μαζί Σου», πέντε εκ των οποίων (τα «Ξημερώματα», «Ψέματα», «Λιώμα», «Τι Να Το Κάνω» και «Μαζί Σου») βρέθηκαν επί σειρά εβδομάδων στο no1 του official IFPI airplay chart by MediaInspector

Αυτή την περίοδο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις του στο «Fantasia», παρουσιάζοντας μια πρωτοποριακή εμπειρία διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα!

To album «Το Κάτι Παραπάνω» κυκλοφορεί σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: http://smarturl.it/ToKatiParapanoAlbum 

Δείτε τo lyric video: