Αντώνης Ρέμος

Αντώνης Ρέμος | «Όλα τα δάκρυα»
Νέο Τραγούδι

Ο Αντώνης Ρέμος μας παρουσιάζει το νέο του single «Όλα Τα Δάκρυα», μία δυνατή ερωτική μπαλάντα που κυκλοφορεί από την Panik Records και μπαίνει αμέσως στη λίστα με τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του!

Σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη, στίχους Νίκου Μωραΐτη και την υπέροχη φωνή του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή, το «Όλα Τα Δάκρυα» ξεχωρίζει αμέσως.
Την παραγωγή υπογράφει ο Γιώργος Κυβέλος.

Το κοινό αγάπησε το τραγούδι από την πρώτη στιγμή, μέσα από την αποκλειστική ραδιοφωνική του μετάδοση σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ ο Αντώνης Ρέμος το παρουσίασε για πρώτη φορά live το βράδυ της Παρασκευής, στην πρεμιέρα των εμφανίσεών του στην «Πύλη Α» της Θεσσαλονίκης, «μαγεύοντας» τους πάντες.

Το «Όλα Τα Δάκρυα» θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο νέο album του Αντώνη Ρέμου, που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες.

Εκτός από τις εμφανίσεις του στην «Πύλη Α», κάθε Παρασκευή και Σάββατο, που έγιναν sold out από το πρώτο κιόλας διήμερο, ο Αντώνης Ρέμος επιφυλάσσει ακόμα μία μεγάλη μουσική έκπληξη. Στις 11 Νοεμβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), θα κάνει μία μοναδική εμφάνιση με τον φημισμένο Λιβανοαρμένιο πιανίστα και συνθέτη Γκι Μανουκιάν, που έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/OlaTaDakria

Δείτε το music video: