Γιώτα Ρεγγίνα

Γιώτα Ρεγγίνα – Εγώ μια μέρα

Μέσα σε μόλις λίγες μέρες κυκλοφορίας, το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Εγώ Μια μέρα», κατάφερε να αγγίξει τον κόσμο, αλλά και γνωστή δισκογραφική εταιρία, που διακρίνοντας κάτι ιδιαίτερο στη φωνή της, της έκανε το ωραιότερο δώρο, που ονειρεύεται κάθε καλλιτέχνης.

Σε μουσική του Γαβριήλ Γαβριήλογλου, στίχους του Νίκου Σαρρή, και σκηνοθεσία του Θοδωρή Νικολάου, η Γιώτα Ρεγγίνα, κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της στη μουσική βιομηχανία. Έτσι μέσα σε χρόνο dt, έγινε και η πρόταση-έκπληξη, την οποία και αποδέχτηκε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν και το παρθενικό μουσικό ντεμπούτο της, έκανε πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου στο κανάλι της στο Youtube, εδώ και λίγες μέρες (και πιο συγκεκριμένα στις 25 Νοεμβρίου), επανακυκλοφόρησε από τη Heaven Music, στης οποίας το δυναμικό, ανήκει πλέον, που κάτι αντίστοιχο δεν έχει ξανά συμβεί σε καλλιτέχνη.
Αποδεικνύοντας πώς η Γιώτα Ρεγγίνα, που μήνες τώρα σκίζει στο «Voice» της Βέροιας, αλλά και στις live εμφανίσεις της στη Βόρεια Ελλάδα, ότι έχει όλο το πακέτο, να αποτελέσει το νέο «The Voice». Γιατί αν και σπούδασε στην Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ, το όνειρό της να αναγνωριστεί «Μία μέρα», το ταλέντο της στο πεντάγραμμο, έγινε πραγματικότητα!