Βαγγέλης Κακουριώτης

Βαγγέλης Κακουριώτης - Φοίβος | «Παιδί από απίτι»
Νέο Τραγούδι & Music Video

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης είναι... «Παιδί Από Σπίτι»!
Το απόλυτο pop icon ενώνει για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις του με τον hitmaker Φοίβο σε ένα ξεσηκωτικό hit single, που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Μετά την επιτυχία «Στενοχώρια Μου», ο Βαγγέλης Κακουριώτης και ο Φοίβος μας χαρίζουν ακόμα ένα pop anthem με catchy στίχο, που μπαίνει αμέσως στη λίστα με τα hits του φετινού καλοκαιριού. 

Το «Παιδί Από Σπίτι» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, με εντυπωσιακά πλάνα και τον Βαγγέλη Κακουριώτη να  μαγνητίζει τα βλέμματα με τον μοναδικό του τρόπο. Τα γυρίσματα έγιναν στη Βουλγαρία, υπό τις οδηγίες του καταξιωμένου σκηνοθέτη της χώρας Ludmil Ilarionov Liusi. 

Το «Παιδί Από Σπίτι», που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό μέσα από τη ραδιοφωνική του μετάδοση από επιλεγμένους σταθμούς τις προηγούμενες ημέρες, είναι επίσης διαθέσιμο και σε αγγλική version, με τίτλο «Follow You».

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, ο Βαγγέλης Κακουριώτης συνεχίζει, για ακόμα μία διαδοχική σεζόν, την επιτυχημένη του συνεργασία με τον Νίκο Βέρτη στο «YTON», κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Βρείτε και τις δύο versions του «Παιδί Από Σπίτι» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: 
https://smarturl.it/paidiapospitivk

Δείτε το music video: