Ηλιάννα Ζέρβα

Ηλιάννα Ζέρβα | «Βρες καμία άλλη»
Mε το «Βρες Καμία Άλλη», η Ηλιάννα Ζέρβα, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη «G MUSIC», και αναμένεται, να «ταράξει», τα μουσικά ύδατα!

Σε μουσική του Ιορδάνη Παύλου, και στίχους του Γιάννη Μαλλιά, το «Βρες Καμία Άλλη», απογειώνεται, από την πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, με το μοναδικό λαϊκό χρώμα φωνής, που από την πρώτη στιγμή, σε κερδίζει, με τον ρυθμό, την ερμηνεία της, και το ταπεραμέντο της.

Διαθέτοντας αναμφισβήτητα, όλο το πακέτο που χρειάζεται, για να καθιερωθεί στη μουσική σκηνή, ως το νέο ελπιδοφόρο «αίμα» του πενταγράμμου, που θα μας απασχολήσει πολύ!

Το «Βρες καμία άλλη», εκτοξεύει το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη, και με την οπτικοποίησή του… Για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ, η Ηλιάννα Ζέρβα, μπήκε για τα καλά στο πετσί του ρόλου, ξεδίπλωσε και το υποκριτικό της ταλέντο, δίνοντας ρεσιτάλ ερμηνείας, με συμπρωταγωνιστή της, τον γνωστό ηθοποιό, και πρωταγωνιστή, του πετυχημένου σίριαλ «8 Λέξεις», Ιάσονα Παπαματθαίου…

Η χημεία τους, ταίριαξε από την πρώτη στιγμή, αντιμετωπίζοντας  ακόμα και τις τρυφερές στιγμές τους, με ιδιαίτερο χιούμορ, που ήταν διάχυτο, στα backstage! Υπό την σκηνοθεσία του Pan Pan, οι δυο τους, κλέβουν την παράσταση, σε ένα ευρηματικό σενάριο, με κινηματογραφικές προδιαγραφές, ταινίας μικρού μήκους, όπου παρουσιάζει, το πώς ένας έρωτας, οδηγείται στον χωρισμό, αναπολώντας όμορφες στιγμές, βιώνοντας έντονους καβγάδες, με ένα δυνατό φινάλε, που προτρέπει, την ερμηνεύτρια, να του πει τελεσίδικα, «Βρες Καμία Άλλη»!

Το «Βρες Καμία Άλλη», από την Ηλιάννα Ζέρβα, αποτελεί τη μουσική πρόταση του καλοκαιριού.

Κυκλοφορεί από τη G Music!