Άννα Ρεζάν & Βαρβάρα Σάσαρη

Anna Rezan & Barbara Sassari
«Σαν Νύχτα Καλοκαιρινή»
 
Η Ελληνίδα καλλονή εύχεται η ζωή να είναι υπέροχη, «Σαν Νύχτα Καλοκαιρινή» με το απόλυτο hit της σεζόν.
 
Η Άννα Rezan, μετά τη διασκευή της στο “Κάποιος Γιορτάζει” που μόλις κυκλοφόρησε, διασκευάζει στα ελληνικά το δικό της “My Summer Night” σε στίχους της ίδιας και της Βαρβάρας Σάσσαρη.
Πρόκειται για ένα τραγούδι το οποίο την χαρακτηρίζει ιδιαίτερα, αφού και πάλι είναι ένας ύμνος στην αγάπη, τη φιλία, τον έρωτα αλλά και το ελληνικό καλοκαίρι. Οι στίχοι του τραγουδιού απαρτίζονται εντέχνως μόνο από θετικές λέξεις, μια ιδιαίτερη δημιουργική καινοτομία της καλλιτέχνιδας.
 Το βίντεο κλιπ που δημιούργησε η ίδια σε συμπαραγωγή με τον Μίλτο Πιλαλιτο αποπνέει την αίσθηση μιας κινηματογραφικής ταινίας με εντυπωσιακά πλάνα. 
Η Άννα μετά της ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ My People επιστρέφει στην γενέτειρά της και εμπνέεται από τις ομορφιές της Ελλάδας, τις αγαπημένες τις μηχανές και τις σειρήνες που καλούν τους αγαπημένους τους με το τραγούδι τους.
Μέσα από το «Σαν Νύχτα Καλοκαιρινή», η Άννα επιχειρεί ένα rebrand στον Έλληνα άντρα που συμβολικά προσπερνά με πίστη και δύναμη όλα τα εμπόδια, προκειμένου να βρεθεί την αγαπημένη του και να ζήσουν τον έρωτα τους.
 Στο κλιπ συμμετέχει επίσης ως guest ο διεθνούς φήμης ηθοποιός και μουσικός Άρης Athan Παπαδημητρίου, αλλά και ο Christian Kissas, drummer της Άννας, μοντέλο με διεθνή καριέρα και martial artist του Hollywood.
 
Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:
https://annarezan.lnk.to/SanNihtaKalokeriniID
 
Περισσότερες πληροφορίες για την Άννα Ρεζάν:
https://bit.ly/2NRvR5o

Δείτε το official video του «Σαν Νύχτα Καλοκαιρινή» στο YouTube: