Βιβή Μαστραλέξη

Βιβή Μαστραλέξη – Ένα γίνομαι με σένα

Η οικογένεια της Heaven Music με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε μία από τις πολλά υποσχόμενες λαϊκές ερμηνεύτριες της νέας γενιάς,την Βιβή Μαστραλέξη.

Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους λαϊκούς καλλιτέχνες και μετράει αρκετά δημιουργικά χρόνια στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού.Κατάφερε να ξεχωρίσει τη το 2006 με την διασκευή του “Είσαι Νινί Ακόμα”που ήταν η πιο εμπορική επιτυχία   της χρονιάς ενώ η επιτυχία συνεχίστηκε αμέσως  μετά με το “Λιώνω” από τη δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά, που κυκλοφόρησε το 2008 από την δισκογραφική εταιρία Virus Music.

Μετά από μεγάλο διάστημα αποχής από την ελληνική  δισκογραφία,επιστρέφει με νέα επιτυχία,κάτω από την νέα της δισκογραφική στέγη της Heaven Music.

Η Βιβή Μαστραλέξη με ιδιαίτερη  χροιά που κερδίζει  τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση,γεμάτη ενέργεια, με συντελεστές αξιόλογους σήμερα νιώθοντας έτοιμη όσο ποτέ καταθέτει την νέα της μουσική πρόταση στοχεύοντας την κορυφή  με τίτλο Ένα Γίνομαι Με Σένα ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για την ίδια τον τελευταίο καιρό.

Μουσική-Στίχοι: Σταμάτης Γονίδης

Η Βιβή είναι στα καλύτερα της έχοντας εξαιρετική σκηνική παρουσία και καλή διάθεση,είναι μια πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνης που σίγουρα το όνομα της και η φωνή της θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

Την σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ επιμελήθηκε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Βούλα και την Βάρκιζα, ενώ δεν έλειψαν και πλάνα από κεντρικό σινεμά της πόλης .

Η Βιβή πιο εντυπωσιακή από ποτέ, με φόντο τη θάλασσα ερμηνεύει και χορεύει στους ρυθμούς του νέου της σουξέ πάντα κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και της ομάδας του.

Δείτε το Video Clip εδώ: