Cobalt Christmas

Κωνσταντίνος Αργυρός – Μικρός Χριστός

Μια Χριστουγεννιάτικη διασκευή του εορταστικού τραγουδιού «Μικρός Χριστός» από τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι που έχουμε όλοι τραγουδήσει από τα σχολικά μας χρόνια μέχρι και σήμερα. Το συγκεκριμένο τραγούδι το ακούσαμε για πρώτη φορά στο δίσκο «Καλά Χριστούγεννα 1980».

Μέλιsses – White Christmas

Μια Χριστουγεννιάτικη διασκευή του εορταστικού τραγουδιού «White Christmas» από τις Μέλισσες. Πρόκειται για ένα αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Irving Berlin, που το έχουν διασκευάσει τεράστιοι καλλιτέχνες από την παγκόσμια δισκογραφία από το 1960 μέχρι και σήμερα (Frank Sinatra, Michael Buble, Michael Bolton, Τaylor Swift κ.α.) . Πρώτος ερμηνευτής ήταν ο Βing Crosby, με εκτιμώμενες πωλήσεις άνω των 100 εκατομμυρίων παγκοσμίως σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων όλων των εποχών.

Ελευθερία Ελευθερίου – Κάνε μια ευχή

Χριστούγεννα χωρίς την φωνή της Ελευθερίας Ελευθερίου, δεν γίνεται.. Το «Κάνε μια ευχή» είναι σε μουσική και παραγωγή των Claydee, Teddy E. και Ιssy Η. και στίχους Ρεβέκκας Ρούσση. Πρόκειται για ένα αισιόδοξο τραγούδι με δυναμικό ρυθμό που μας πλημμυρίζει με τη γλυκιά προσμονή των Χριστούγεννων.

Μαρίζα Ρίζου – Driving Home For Christmas | Christmas Waltz | Sleigh Ride”

Ο Δημήτρης Καλαντζής στο πνεύμα των Χριστουγέννων, παρουσιάζει ένα μαγικό jazz παραμύθι για τα Χριστούγεννα με τη συμμετοχή εξαιρετικών μουσικών και την απρόσμενη συνύπαρξη τριών ιδιαίτερων και χαρισματικών ερμηνευτριών. Το εντελώς ξεχωριστό ρεπερτόριο, η παρουσία των τριών πολύ διαφορετικών μεταξύ τους και εξαιρετικών ερμηνευτριών καθώς και το ταλέντο ακόμα επτά μουσικών της πρώτης γραμμής της jazz, εγγυώνται μία διαφορετική από τα συνηθισμένα, μαγική χριστουγεννιάτικη γιορτή!

Δάκης – Λευκά – Χριστούγεννα & Αλέξια – Οι καμπάνες χτυπούν

Μια Χριστουγεννιάτικη συλλογή που αγαπήθηκε πολύ, σε συμμετοχή μεγάλων ονομάτων από την Ελληνική Δισκογραφία όπως Πασχάλης, Μπέσυ Αργυράκη, Δάκης, Αλέξια, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Τζίνα Σπηλιωτοπούλου, Χρ. Ζησούλης & Σούλα Μαρκιζη.