Γιάννα Βασιλείου

Γιάννα Βασιλείου | «Άλλα λόγια»
Νέο Τραγούδι & Music Video
Το ρυθμικό ερωτικό single που όλοι θέλουμε να μας πουν!

Λόγια – σκληρά και λόγια – βάλσαμο… 
Λόγια που πληγώνουν και λόγια που όλοι θέλουν να μας πουν…
Με την εκπληκτική φωνή της, η Γιάννα Βασιλείου μας μεταφέρει τα «Άλλα Λόγια», εκείνα με τα οποία οι καρδιές αγαπάνε, στο πρώτο της single που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, μαζί με music video!

Η χαρισματική δημιουργός και ερμηνεύτρια ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, αποσπώντας θερμή υποδοχή και θετικές κριτικές. Έχει στο ενεργητικό της δύο δισκογραφικές δουλειές, επιτυχημένες εμφανίσεις, τόσο solo, όσο και με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως η Madeleine Peyroux, μία συνεργασία με τον Moniseur Minimal (στο remix του τραγουδιού «Ωραίες Εποχές») και πλούσια ενασχόληση με το μουσικό θέατρο με τους Κωνσταντίνο Ρήγο και Γιάννη Μπέζο («Rocky Horror Show», «Φρουτοπία», «Ας Ερχόσουν Για Λίγο» και «Hair»).

Εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με την Panik Oxygen, η Γιάννα Βασιλείου ερμηνεύει με τη «φρέσκια» και καθαρή χροιά της ένα ερωτικό ρυθμικό κομμάτι, που υπογράφουν η Ανδριάνα Μπάμπαλη στη μουσική και ο Σταύρος Σταύρου στους στίχους.

Το «Άλλα Λόγια» συνοδεύεται από ένα εξίσου ρομαντικό music video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος, οπτικοποιώντας τα λόγια που πονάνε και τα λόγια που όλοι θέλουμε να μας λένε!
Και τα «Άλλα Λόγια» της Γιάννας Βασιλείου είναι αυτά που σίγουρα θα μπουν στις καρδιές μας

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: http://smarturl.it/AllaLogia

Δείτε το music video: