Soul Destiny

Soul Destiny | “Σε αυτή την γη που η σιωπή δακρύζει”

Οι Soul DESTINY είναι ένα μελοδραματικό Hip-Hop συγκρότημα στην Ελλάδα και ιδρύθηκε στις αρχές του 2000 με μέλη από άλλα γκρουπ. Από το 2014 το σχήμα αποτελείται από 2 μέλη, τον Παναγιώτη Πούλιο και τον Ιωσήφ Λιάκο. Ιδιαιτερότητα τους είναι να χρησιμοποιούν την μελοδραματική ποίηση μαζί με παραδοσιακά όργανα και την συνοδεία του ρυθμού της hip hop μουσικής.

Τον Ιούνιο του 2013 κυκλοφορούν το πολύ επιτυχημένο ραδιοφωνικά ΕΡ τους από την FM RECORDS, με τίτλο “ΑΛΙΣΑΧΝΗ” και το πλήρες album τους είναι εδώ.

Τα ονόματα με τις συμμετοχές είναι αρκετά και είναι τα εξής οι Πόπη Αστεριάδη, Σοφία Παπάζογλου, Γιώργος Σταυρακάκης, Γιάννης Λεκόπουλος, Νόνα Βουδούρη, Aνδρομάχη Μαρκοπούλου, Αρετή Κοκκίνου, Καλλιόπη Βασιλείου, Dtaeys, Johnnie Disowned (Ρυθμοδότες), Pol, Rolb, Χάρης Παπανικολάου. 

Με συναυλίες μαζί με τα Υπόγεια Ρεύματα, τα Ενδελέχεια, τον Φίλιππο Πλιάτσικα, το Στόκα, το Θάνο Ανεστόπουλο τον Κωστή Μαραβέγια και άλλους έχουν την δικιά τους πορεία 19 χρόνια τώρα, με το μοναδικό τους ηχόχρωμα.

Ανακαλύψτε το δίσκο “Σε αυτή την Γη που η σιωπή Δακρύζει” από την FM Records στο κανάλι στο Youtube. https://www.youtube.com/watch?v=K5gEIOhaNQI

Σύντομα εδώ fmrecords.net και το digital download.