Νίκος Ζιώγαλας

Νίκος Ζιώγαλας: «Άλλες φωνές»
Ο αγαπημένος τραγουδοποιός κυκλοφορεί το νέο του Album
με τίτλο «Άλλες φωνές»

O δίσκος περιέχει παλαιότερα, λιγότερο γνωστά τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα, αλλά και γνωστές του επιτυχίες, με μια ανατροπή. Τα τραγούδια ερμηνεύουν και διασκευάζουν σημαντικοί ερμηνευτές και τραγουδοποιοί δίνοντας τους το δικό τους στίγμα και νέα πνοή.

Αυτή η κυκλοφορία δίνει την ευκαιρία και σε όσους δεν έχουν έρθει σε επαφή με το υλικό του Νίκου Ζιώγαλα, να ανακαλύψουν τη μουσική του και να εκτιμήσουν τη σπουδαιότητα της τέχνης του αλλά και τη θέση του στην νεότερη ελληνική μουσική ιστορία.

Στις «Άλλες φωνές» συμμετέχουν:

On The Road, Λάκης Παπαδόπουλος, Τζώρτζια Κεφαλά, Διονύσης Σαββόπουλος, Ορφέας Περίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Τσινιδέλος, Σαββέρια Μαργιολά, Κατερίνα Ντίνου.

Το album «Άλλες φωνές» κυκλοφορεί σε cd από το Ogdoo Music Group και τα τραγούδια του είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Βαγγέλης Χάνος, Κώστας Μιχαλός, Τάσος Ζαφειρίου, Τάσος Φωτίου, Βασίλης Χατζηνικολάου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Άκης Κατσουπάκης, Αλέκος Βουλγαράκης, Γρηγόρης Γιαρέλης, Βαγγέλης Μαχαίρας, Δημήτρης Κούστας, Βαγγέλης Καραπέτρος και Δήμητρα Μπουλούζου.

Οι ηχογραφήσεις και οι μίξεις έγιναν στο RED HOUSE από τον Τάσο Ζαφειρίου
Οι ηχογραφήσεις των «Δραμαμίνη», καθώς και οι φωνές
των Ελένη Τσαλιγοπούλου και Ορφέα Περίδη έγιναν στο στούντιο STEREO
Η φωνή του Γιώργου Νταλάρα ηχογραφήθηκε στο στούντιο ODEON
Η φωνή του Διονύση Σαββόπουλου ηχογραφήθηκε στο στούντιο SIERRA
Η ηχογράφηση του «Ρομαντικού» έγινε στο στούντιο GENESIS
Η φωνή του Νίκου Ζιώγαλα και η κιθάρα της Κατερίνας Ντίνου στο «Αντέχει η ζωή» ηχογραφήθηκαν στο στούντιο ΠΑΖΛ, από τον Βαγγέλη Καραπέτρο

Mastering: Athens Exceptional Mastering (Αντώνης Τζώρτζης)
*** Στη μνήμη του Κώστα Στρατηγόπουλου