Klavdia

Klavdia - «Holy Water»
Music & Lyrics: Arcade
Νέο Τραγούδι & Music Video

H Klavdia, η νεαρή ταλαντούχα ερμηνεύτρια με τη σαγηνευτική φωνή που έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις, παρουσιάζει το τραγούδι «Holy Water», που κυκλοφορεί από την Arcade Music και την Panik Records, με το οποίο διεκδίκησε την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη φετινή Eurovision.

Το «Holy Water» είναι μία ιδιαίτερη μπαλάντα, σε αγγλικό στίχο, με επιρρόες afrobeat. Με την ιδαίτερη χροιά της, η Klavdia τραγουδά για το νερό, ένα στοιχείο ζωής, αλλά και θανάτου. Το «Holy Water» είναι μία μουσική προσευχή για όλους εκείνους τους ανθρώπους που εγκαταλείπουν τις χώρες τους για ένα καλύτερο αύριο και μπαίνουν στο νερό,  αψηφώντας ακόμα και το ενδεχόμενο να πεθάνουν.

Τη μουσική και τους στίχους έγραψαν οι Arcade (Eurovision Ελλάδα 2020, 2021), οι οποίοι έχουν υπογράψει και τα προηγούμενα hit singles «Χαράματα» και «Lonely Heart», με τα οποία η Klavdia γοήτευσε το κοινό.

Το «Holy Water» συνοδεύεται από music video, σε σκηνοθεσία Kelloggs Pool, το οποίο μεταφέρει και με εικόνα το συγκλονιστικό μήνυμα του τραγουδιού.

Δείτε το music video: