Νίκος Ρωμανός

Το φαινόμενο «Νίκος Ρωμανός» ξαναχτυπά!

Το νέο του τραγούδι σαρώνει στο Youtube και μόλις βγήκε σε remix !

Έκανε την εμφάνιση του στο προσωπικό κανάλι του γνωστού ερμηνευτή Νίκου Ρωμανού το πολυπόθητο τραγούδι του με τίτλο “Αγάπη Μου Γλυκιά”, πριν από περίπου δύο μήνες και έχει ήδη φτάσει στο 1.500.000 προβολές!  

Το τραγούδι που αγαπήθηκε και τραγουδήθηκε όσο κανένα άλλο πριν την επίσημη κυκλοφορία του και εξακολουθεί βέβαια και τραγουδιέται στις μεγαλύτερες νυχτερινές πίστες και μαγαζιά της χώρας, έφτασε σε λιγότερο από ενάμιση μήνα το ένα εκατομμύριο αληθινές προβολές στο YouTube και ο Νίκος Ρωμανός θα πρέπει να αισθάνεται μόνο ικανοποίηση και περηφάνια, Το Official Music Video έχει πραγματικά ένα υπέροχο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα, καθώς η μουσική του Λευτέρη Καρδαμίλη σε συνδυασμό με τους υπέροχους στίχους που έχει γράψει ο ίδιος, με την συμμετοχή και του Νίκου Ρωμανού, δένουν απόλυτα με τα φανταστικά πλάνα του Video Clip από τον Σκηνοθέτη Sherif Francis, πλάνα που γυρίστηκαν στην πανέμορφη Κωνσταντινούπολη(σ.σ. η ιδέα του Video Clip και το όλο εγχείρημα είναι του Νίκου Ρωμανού).

Θα ήταν παράληψη μας να μην αναφέρουμε πως η έναρξη του Video Clip γίνεται με ένα άλλο αγαπημένο τραγούδι του Νικόλα, το Τυφώνες, που είχε κυκλοφορήσει το 2001.

Την παραγωγή και την ενορχήστρωση του συγκεκριμένου τραγουδιού, έχει κάνει ο Πάρης Κάλπος. Έπαιξαν οι μουσικοί: Κλαρίνο – Τσίκος Μάκης Βιολιά – Ζέρβας Μάκης Μπάσο – Στιλπνόπουλος Κώστας Κιθάρες – Περδικάρης Γιάννης Κρουστά – Αρσένης Νάσης Τύμπανα – Σπύρος Νικολάου