Τραγουδάμε για την αγάπη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ
Με τους Στέφανο Κορκολή, Σοφία Μανουσάκη, Κωνσταντίνο Καζάκο, Κίτρινα Ποδήλατα, Αλχημιστές
Σάββατο 13 Απριλίου, στις 16:30
στο  Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος  Νέο Φροντιστήριο, ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός όμιλος στην Ελλάδα  διοργανώνει το Σάββατο 13 Απριλίου στις 16:30 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μία εκδήλωση αγάπης. Ο Στέφανος Κορκολής με την Σοφία Μανουσάκη, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, τα Κίτρινα Ποδήλατα και οι Αλχημιστές συμμετέχουν αφιλοκερδώς στο τραγούδι και τη μουσική και μας προσκαλούν να περάσουμε μαζί ένα όμορφο απόγευμα και να στηρίξουμε με την αγάπη μας τους συνανθρώπους μας.

Μέρος των εσόδων της  βραδιάς θα διατεθούν για την ενίσχυση της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη», της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το εν λόγω Ίδρυμα έχει σαν σκοπό του να προσφέρει φροντίδα σε χρονίως πάσχοντες ασθενείς προκειμένου να διασφαλίζεται ένα αξιοπρεπές επίπεδο ποιότητας της ζωής τους.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος  Νέο Φροντιστήριο αριθμεί 76 εκπαιδευτήρια σε Ελλάδα και Κύπρο (48 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα, 29  Κέντρα Μελέτης σε Ελλάδα και Κύπρο).

Με δυναμική παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από 50 συνεχή χρόνια, καθώς το πρώτο Νέο Φροντιστήριο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1968, στο κέντρο της Αθήνας, με πάνω από 5.500 μαθητές, με τουλάχιστον 550 καθηγητές και πάνω από 55.000 αποφοίτους πανεπιστημίου.

Στόχος του Εκπαιδευτικού Ομίλου  Νέο Φροντιστήριο εκτός από την σωστή εκπαίδευση που παρέχει είναι και η έμπρακτη  στήριξη  αλλά και η προβολή ηθικών  προτύπων .Έτσι το  Νέο  Φροντιστήριο  αναλαμβάνει την υποστήριξη ως  «Υπερήφανος χορηγός» δύο αθλητών  της  Εθνικής Ομάδας στο  δρόμο για  τους Παραολυμπιακούς   Αγώνες  στο Τόκυο  του  2020. Με αυτή την κίνηση το  Νέο  Φροντιστήριο γίνεται αρωγός της προσπάθειας  των Αμεα  για την ισότιμη αποδοχή τους  στο κοινωνικό σύνολο.

ΕΙΣΟΔΟΣ: 13€
ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210.25.19.009