Μάγδα Βαρούχα

Η Μάγδα Βαρούχα παρουσιάζει το πρώτο της album «28 και κάτι»

Θα μοιραστεί αυτό το μουσικό ταξίδι της με τον Χρήστο Θηβαίο.

H Μάγδα Βαρούχα παρουσιάζει την Τετάρτη 17 Απριλίου τον πρώτο προσωπικό της δίσκο, που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, με τίτλο «28 και κάτι».

Η Μάγδα είναι μια πολυσύνθετη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, με πλούσια δημιουργική φλέβα και ιδιαίτερο ηχόχρωμα που δίνει τον προσωπικό της τόνο σε ό,τι ερμηνεύει.

Έχοντας στις αποσκευές της έντεκα νέα, δικά της τραγούδια, θα μοιραστεί αυτό το μουσικό ταξίδι της με το κοινό του Σταυρού αλλά και με τον εξαιρετικό καλεσμένο της επί σκηνής, τον Χρήστο Θηβαίο, ο οποίος συμμετέχει και στο δίσκο της τραγουδώντας ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό ντουέτο, με τίτλο «Δε θα γεράσουμε μαζί».

Η Μάγδα συνθέτει ένα μουσικό πρόγραμμα που συνδυάζει τα αγαπημένα της ακούσματα και με την προσωπική της αισθητική αντίληψη τα παντρεύει περίτεχνα με τα λόγια και τις μελωδίες που δημιουργεί η ίδια και αποτυπώνονται ανάγλυφα στο «28 και κάτι».

«28 και κάτι», πολύ νέα, αλλά διαθέτοντας ήδη σπάνια καλλιτεχνική ωριμότητα, η Μάγδα Βαρούχα, όταν δημιουργεί, ζει έντονα στον σαγηνευτικό κόσμο της τέχνης της, αλλά παράλληλα γνωρίζει καλά τον τρόπο να μας κάνει κοινωνούς του πάθους της γι’ αυτήν.

Η βραδιά στο Σταυρό του Νότου Club προμηνύεται συναρπαστική!

Άξιοι συμπαραστάτες της οι ταλαντούχοι μουσικοί που την πλαισιώνουν:

Κώστας Μιχαλός: Ενορχηστρώσεις – Κιθάρες
Θάνος Μιχαηλίδης: Τύμπανα
Βαγγέλης Μαρκαντώνης: Μπάσο
Χρήστος Καλκάνης: Κλαρινέτο
Αντώνης Χατζηκωνσταντής: Πλήκτρα
Μάριος Παπούλιας: Βιολί

Επιμέλεια παραγωγής: Λωρίν Παρασκευοπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Αντιγόνη Γιαλλουρίδου – Cricos

Info:
Τετάρτη 17 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 13€ (με μπύρα ή κρασί)

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων: 210 9226975