Δημήτρης Ιωαννίδης

Δημήτρης Ιωαννίδης | «Τρέξε»
New Single & Music Video

Ο Δημήτρης Ιωαννίδης είναι πιανίστας, μουσικός παραγωγός, διευθυντής παραγωγής και χρόνια κοντά σε σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς.

Ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία πριν πολλά χρόνια παίζοντας πιάνο και τραγουδώντας σε μουσικές σκηνές, αλλά στην πορεία πέρασε στην αντίπερα όχθη, αυτή της παραγωγής, συνεχίζοντας όμως πάντα να συνθέτει και να γράφει στίχους μέσα σε μια «διαφορετική» πολυποίκιλη καθημερινότητα … διοργανώσεις, πρόβες ήχου, συναυλίες, ταξίδια …!

Συστήθηκε στη δισκογραφία με το τραγούδι «Ελλήσποντος», που αγαπήθηκε από το cd της Καίτης Κουλλιά «Του έρωτα πηγές», στο οποίο είχε και την επιμέλεια παραγωγής.

Το «Τρέξε» είναι το πρώτο του τραγούδι, στο οποίο υπογράφει τη μουσική, τους στίχους, αλλά και την ερμηνεία.

Ένα δυναμικό κομμάτι, με σαφείς ροκ καταβολές, που έρχεται να μας παρακινήσει να πιστέψουμε στον εαυτό μας, να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας, να μας ωθήσει μπροστά, να μας δώσει ελπίδα για ένα φωτεινό μέλλον που μπορούμε να φτιάξουμε οι ίδιοι!!

Ο Απόστολος Καλτσάς, καταξιωμένος μουσικός και συνθέτης, δημιούργησε μια ενορχήστρωση που αναδεικνύει το σύνολο, δίνοντας την ευκαιρία και τον χώρο στους εξαιρετικούς μουσικούς που συμμετέχουν, να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, παραδίδοντάς μας μια παραγωγή τόσο με μουσικές όσο και με ηχητικές αξιώσεις.

Η Μαργαρίτα Τρίκκα, χορογράφος και performer, δημιούργησε μια ιστορία με κίνηση, αποτυπώνοντας την αίσθηση των στίχων και της μουσικής με χορό.

Εξαίσιοι χορευτές, ο Αλέξανδρος Λασκαράτος και ο Άγγελος Παπαδόπουλος, μαζί με την Μαργαρίτα Τρίκκα, δημιουργούν με τα σώματά τους πάνω στο τραγούδι, σε ένα video clip που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και διαδραματίζεται στον ατμοσφαιρικό χώρο του Baumstrasse και σ’ ένα υπέροχο εξωτερικό χώρο, με θέα το αστικό τοπίο της Αθήνας.

Συντελεστές:

Δημήτρης Ιωαννίδης: Μουσική – Στίχοι – Ερμηνεία

Απόστολος  Καλτσάς: Eνορχήστρωση

Παίζουν οι μουσικοί:

Απόστολος  Καλτσάς:: ηλ. μπάσο, κρουστά, πλήκτρα.

Σωτήρης Καστάνης: ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες.

Θανάσης Τσακιράκης: τύμπανα.

Μαργαρίτα Τρίκκα: χορογραφία

Χορεύουν:

Αλέξανδρος Λασκαράτος

Άγγελος Παπαδόπουλος

Μαργαρίτα Τρίκκα

Πασχάλης Κολέντσης: μίξεις @ Kyriazis Studios

Νάσος Νομικός: mastering (VU Productions)

Γιάννης Μαργετουσάκης: κινηματογράφηση – μοντάζ

Kiss the frog | Γιάννης Μαργετουσάκης – Θάνος Λυμπερόπουλος

Γιώργος Σπανός: φωτογραφίες

Παραγωγή: Τεχνότροπον – Artway Cultural Productions | www.artway.gr

«Τρέξε»