Γιαν Βαν & Παύλος Παυλίδης

Γιαν Βαν & Παύλος Παυλίδης | Να να να να
Νέο Τραγούδι


Να να να να.
Σαν παιδικό τραγούδι που το θυμάσαι για πάντα. Σαν να έχει κολλήσει η βελόνα στην ανάγκη να ξεφύγεις από αυτά που σε κρατούν κάτω.
 
Το Να να να να είναι ένα τραγούδι ακόμα από την ξεχωριστή συνεργασία του Γιαν Βαν* με τον Παύλο Παυλίδη, όπως αποτυπώθηκε στο mini album “Κακό Ποίημα”.
 
Μια σπουδαία στιγμή στην φετινή μουσική παραγωγή που έδωσε ένα νέο στίγμα στις μουσικές αναζητήσεις του Γιαν Βαν και αποκάλυψε ένα διαφορετικό Παύλο Παυλίδη, πιο ηλεκτρονικό αλλά και στοχαστικό μαζί.
 
Τα αναλογικά συνθεσάιζερ, το έντονα ρυθμικό στοιχείο, οι στίχοι του Γιαν Βαν και η φωνή του Παυλίδη συναντιούνται ιδανικά, φυσικά, σχεδόν μοιραία.
 
Στο “Κακό ποίημα” περιλαμβάνονται έξι πρωτότυπες συνθέσεις, τρεις σε στίχους του Ευθύμη Φιλίππου και τρεις του Γιαν Βαν. Έχει ήδη κυκλοφορήσει ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες καθώς και σε βινύλιο, το οποίο είναι διαθέσιμο στο Βandcamp.
 
Στη διαμόρφωση του τελικού ήχου μεγάλη η συμβολή του Κωστή Χριστοδούλου στα synthesizer και εννοείται του Χρήστου Λαϊνά, ο οποίος έπαιξε, τραγούδησε, ανέλαβε την παραγωγή και τις μίξεις.
   
*ΓΙΑΝ ΒΑΝ/Jan Van de Engel είναι η μπάντα/ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί ο drummer Γιάννης Αγγελόπουλος για τις μουσικές που γράφει.