Mente Fuerte, Hawk, Baghdad

Mente Fuerte, Hawk, Baghdad – Caliente

To #1 Καλοκαιρινό Hit των Mente FuerteHawk,  Baghdad, από την OffBeat Records, έχει σαρώσει ήδη τα charts παίρνοντας την πρωτιά στις τάσεις του Ελληνικού και Κυπριακού YouTube με πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 2 μόλις μέρες , καθώς και την πρώτη θέση στα επίσημα μουσικά charts του Spotify Greece Top 50 και της Apple Music Greece Top 100με συνολικά πάνωαπό 2,2 εκατομμύρια streams από την ημέρα της κυκλοφορίας του , αριθμός ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

Το πολυαναμενόμενο τραγούδι “Caliente” ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού, καθώς είχε ήδη φτάσει το 1 εκατομμύριο views ως fanmade video από live των καλλιτεχνών που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό ανεπίσημα!

Μετά την επίσημη κυκλοφορία του τραγούδιου στα ψηφιακά καταστήματα , όπου σημείωσε τεράστια επιτυχία , το “Caliente” απέκτησε ένα άκρως μεθυστικό και καλοκαιρινό video clip παραγωγής της Crystal View, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του ταλαντούχου σκηνοθέτη Angel Saft. Την Μουσική υπογράφει ο Baghdad και τους στίχους οι Mente Fuerte και Hawk.

Βρείτε το “Caliente” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα:  ΕΔΩ

Δείτε το official video clip του “Caliente”