Αγάπη Διαγγελάκη

Αγάπη Διαγγελάκη
Όσο κρατάει ένα φιλί

Στίχοι – Μουσική: Νίκος Πορτοκάλογλου

Γεια σας, είμαι η Αγάπη και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες αγάπες μου για να γνωριστούμε καλύτερα!

Αγαπώ τα πρωινά και τα φρούτα, τα χρώματα και τις μυρωδιές, αγαπώ τον ήλιο και το πως μπαίνει μέσα στο δωμάτιο, αγαπώ τις αγκαλιές και τα χαμόγελα, αγαπώ τα ζώα και τη φύση, αγαπώ να νιώθω δημιουργική και να μοιράζομαι, αγαπώ να ζω το παρόν, αγαπώ τη μουσική και τη σωματική έκφραση, αγαπώ να τραγουδάω τη ψυχή μου, είτε είμαι πάνω στη σκηνή, είτε όχι, αγαπώ  να μοιράζομαι μαζί σας στιγμές, τις αλήθειες μου και τις αλήθειες σας, αγαπώ τα μαύρα μας, τα άσπρα μας και όλες τις ενδιάμεσες αποχρώσεις  γιατί πάντα κάτι μας λένε, αγαπώ τους δρόμους που ανοίγουμε παρέα μέσα από τη μουσική, αγαπώ τη μουσική γιατί για μένα είναι το καράβι για το ταξίδι στη ζωή.

Κι αν απορείτε γιατί λέω μόνο τι αγαπώ, δεν είναι γιατί δεν υπάρχουν πράγματα που δεν μου αρέσουν, ίσως να μιλήσουμε για αυτά κάποια στιγμή, για την ώρα όμως έχω ανάγκη να πάω αντίθετα  στο ρεύμα που λέει πως όλα μαθαίνονται μόνο μέσω του πόνου, του φόβου και της απώλειας.
Ε όχι, δεν υπάρχει μόνο αυτό!

Πριν 4 χρόνια, γνώρισα έναν άνθρωπο που αισθάνθηκα πως πίστευε ακριβώς το ίδιο. Ανήσυχο πνεύμα, δημιουργικό και ασυμβίβαστο, τον συνάντησα εκεί που κάθε στίχος του ήταν αισιοδοξία, παρότρυνση για ζωή, αναζητούσε «εισιτήριο» για να χαθεί μες του κόσμου το μυστήριο, ευχόταν στον καθένα μας όσο μεγαλώνει να μοιάζει όλο και πιο πολύ στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του κι αν φοβηθεί, να μην τα παρατήσει, αναζήτησε τον διάλογο με το «αν μια φορά ρωτούσες», την επαφή και το μοίρασμα, με το «πότε θα σε δω» και το «μαζί» και μέσα στον κόσμο των Λωτοφάγων μου υπενθύμισε πόσο σημαντικό είναι το παρόν, γιατί οι στιγμές γνωρίζουν μόνο ένα χρόνο, το Τώρα.

Ο λόγος για τον αγαπημένο μου Νίκο Πορτοκάλογλου που τον ευχαριστώ  για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και την χαρά που μοιραζόμαστε αυτά τα χρόνια.

Μέσα από την χαρά του να ζούμε στο Τώρα, αλλά και τον πόνο που μπορεί να κρύβει για κάποιον αυτή η στιγμή.. Όσο κρατάει ένα φιλί… 

Καλό μας ταξίδι!
 
ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΓΓΕΛΑΚΗ/ ΌΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΦΙΛΙ

ΣΤΙΧΟΙ, ΜΟΥΣΙΚΉ: ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ
ΠΑΡΑΓΩΓΉ, ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ
ΚΙΘΑΡΑ, ΠΛΗΚΤΡΑ, ΓΙΟΥΚΑΛΙΛΙ, ΜΠΆΣΣΟ: ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ
ΤΥΜΠΑΝΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΝΑΡΟΣ

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ: STUDIO ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΗΧΟΛΗΨΙΑ- ΜΙΞΗ: Ν.Π, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΡΕΣ
MASTERING: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΡΕΣ- STUDIO SIERRA

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΦΩΤΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΜAKE UP ARTIST: ΘΕΟΔΩΣΙΑ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ
STYILING: ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΓΓΕΛΑΚΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ:
– ΤΟ «REEF ATHENS RIVIERA» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.
– ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «AΡΧΕΓΟΝΟ EXOTIQ COLLECTION ».
– ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΎΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ.
– THN BIKY ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΌΛΗ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.