Χριστίνα Σάλτη feat. Ηλίας Βρεττός

Χριστίνα Σάλτη feat. Ηλίας Βρεττός | «Ταξίδι μαγικό»
Νέο Τραγούδι και Music Video
Το πιο ρυθμικό ντουέτο του καλοκαιριού!

Η Χριστίνα Σάλτη και ο Ηλίας Βρεττός, δύο από τους επιτυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές της νέας γενιάς, μας πάνε… «Ταξίδι Μαγικό», με το πιο ρυθμικό ντουέτο του φετινού καλοκαιριού, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum!

Η Χριστίνα Σάλτη, μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες, με προσωπικά hits και επιτυχημένες live εμφανίσεις και ο Ηλίας Βρεττός, ο αγαπητός τραγουδιστής με τις δεκάδες επιτυχίες και τις sold out εμφανίσεις, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα ντουέτο με ανεβαστικά balkan στοιχεία, που ξεχωρίζει αμέσως.

Το «Ταξίδι Μαγικό» είναι διασκευή του τραγουδιού «Mori», που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2018 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε όλες τις βαλκανικές χώρες. Τη μουσική υπογράφει ο Flori Mumajesi και τους ελληνικούς στίχους ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης.

Το single συνοδεύεται από ένα πρωτότυπο music video, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης, στο οποίο η Χριστίνα Σάλτη και ο Ηλίας Βρεττός παρουσιάζουν, σε παράλληλη δράση, την καθημερινότητά τους, από το πρωινό τους ξύπνημα και τις δραστηριότητές τους, μέχρι και τη στιγμή που συναντιούνται!

Αυτή την περίοδο, τόσο η Χριστίνα Σάλτη, όσο και ο Ηλίας Βρεττός, συνεχίζουν τις solo εμφανίσεις τους σε διάφορα μέρη της Ελλάδας

Το «Ταξίδι Μαγικό» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/TaxidiMagiko

Δείτε το music video: