Ανδρέας Λάμπρου

Ανδρέας Λάμπρου | LIVE «Κλασσικά και αγαπημένα»

Ο τραγουδοποιός Ανδρέας Λάμπρου μας προσκαλεί στο live του με τίτλο «Κλασσικά και αγαπημένα» που θα γίνει στο Project-R την Παρασκευή 2/8 για να γίνουμε όλοι μαζί μία παρέα! Ο Ανδρέας θα ερμηνεύσει τραγούδια παλιά και καινούρια που έχουν συνοδέψει όμορφες στιγμές της ζωής μας και έχουν γράψει στο DNA μας, καθώς και κάποια δικά του τραγούδια!
Καλεσμένη του και guest σε αυτό το live θα είναι η αγαπημένη Νάσια Κονιτοπούλου! Θα πούνε παρέα αγαπημένα ντουέτα, καθώς η Νάσια θα ερμηνεύσει και κάποιες από τις μεγαλύτερες νησιώτικες επιτυχίες!
Μαέστρος και πιανίστας του live θα είναι ο Σταμάτης Χρήστου και στο μπουζούκι θα συνοδεύει ο Περικλής Παπαδόπουλος.
Να θυμίσουμε ότι στο πρώτο live που έκανε ο τραγουδοποιός στον ίδιο χώρο πριν 3 βδομάδες, γνώρισε τεράστια επιτυχία σε ένα μαγαζί που ήτανε γεμάτο από κόσμο που συμμετείχε τραγουδώντας και χορεύοντας! Τον τίμησαν πολλοί συνάδελφοι και φίλοι με την παρουσία τους, καθώς η πρώτη του καλεσμένη και guest σε αυτό το live δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την μοναδική Σοφία Αρβανίτη! Είπανε παρέα το ντουέτο τους «Μαζί» αλλά και άλλα αγαπημένα ντουέτα, καθώς η Σοφία ερμήνευσε και κάποιες επιτυχίες της!
Ο Ανδρέας Λάμπρου με την ομάδα του, σας περιμένουν όλους και αυτή τη φορά, για μία αξέχαστη βραδιά!
 
PROJECT-R
AΝΔΡΕΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
«ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ»
GUEST: ΝΑΣΙΑ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΙΑΝΟ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
PHOTOGRAPHY BY ΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
GROOMING: ΦΑΝΗ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ
 
Παρασκευή 2/8
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 12€ με κρασί ή μπύρα
Αλεξάνδρου Πάντου 10 και Λαγουμιτζή 32 – Καλλιθέα
Τηλ. κρατήσεων: 21 1111 0055