Γιώργος Δημητριάδης

Γιώργος Δημητριάδης | «Και μη νομίζεις»
Ο Γιώργος Δημητριάδης παρουσιάζει το νέο Digital Single του.

Το τραγούδι «Και μη νομίζεις» είναι το νέο single του Γιώργου Δημητριάδη, σε μουσική και ερμηνεία του ίδιου και στίχους του εξαιρετικού Νίκου Τσιλιβαράκου.

Το single κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή από το Ogdoo Music Group.

Ο Γιώργος Δημητριάδης επανέρχεται με ένα τραγούδι, αντίδοτο στη φθινοπωρινή μελαγχολία. Το «Και μη νομίζεις» είναι μια όμορφη και δυναμική rock μπαλάντα, που διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που αγάπησε το κοινό, σε όλη τη διάρκεια της γόνιμης διαδρομής του γνωστού ρόκερ στην ελληνόφωνη rock σκηνή.

Άψογες κιθάρες, μελωδία που σου εντυπώνεται και με τη δεύτερη ακρόαση ασυναίσθητα την σιγοψιθυρίζεις και ερμηνεία εκφραστική, χωρίς να χάνει τίποτα από τον γνωστό δυναμισμό του αγαπημένου δημιουργού.

Ο Γιώργος Δημητριάδης είναι από τους λίγους που μπορούν εκτός των άλλων, να εκφέρουν σωστά και κατανοητά το λόγο των τραγουδιών, αναδεικνύοντας πάντα τον πλούτο του στίχου και αποδίδοντας τις συναισθηματικές του εξάρσεις.

Ο Νίκος Τσιλιβαράκος, γνωστός και καταξιωμένος στιχουργός, γράφει ένα ερωτικό τραγούδι με έναν εντελώς ξεχωριστό τρόπο και φωτίζει την ιστορία του από μια δική του προσωπική και ενδιαφέρουσα γωνία.

Η αγάπη είναι ένα διαρκές θαύμα, ένα στήριγμα σε μια καθημερινότητα που τρεκλίζει και μας κρατά όρθιους και ζωντανούς. Μια υπερβατική αναγεννητική δύναμη που μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε όλον τον κόσμο με έναν μονάχα σύμμαχο στο πλάι μας.

Ο Γιώργος Δημητριάδης για μία ακόμα φορά παρουσιάζει ένα σημαντικό τραγούδι που μιλάει στην καρδιά και σέβεται τον ακροατή με την άψογη, έως την τελευταία λεπτομέρεια, παραγωγή του.

Είναι ένας καλλιτέχνης που δεν έχει το άγχος της διαρκούς ανούσιας παρουσίας, αλλά εμφανίζεται μόνο όταν έχει κάτι ουσιαστικό να μοιραστεί με το κοινό του.

Το τραγούδι «Και μην νομίζεις» θα σας συντροφέψει πιστά τις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες ημέρες φωτίζοντας και ζεσταίνοντας με τη μελωδία και το ρυθμό του τα έργα, τους έρωτες και τις ημέρες σας.

Το τραγούδι «Και μη νομίζεις» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Καλή ακρόαση

Συντελεστές
Μουσική: Γιώργος Δημητριάδης
Στίχοι: Νίκος Τσιλιβαράκος
Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο studio ΠΑΡΑΚΤΙΟΝ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΜΑΤΟΣ: Παραγωγή / ενορχήστρωση,ηχοληψία.
μίξη, πλήκτρα, κιθάρες:
Master: Sweetspot Productions

Στέργιος Δήμπας –Ηλεκτρική κιθάρα
Μιχάλης Κεχαγιάς: Μπάσο
Κυριάκος Δαρίβας: Τύμπανα
Γιώργος Δημητριάδης: Ακουστική κιθάρα
Επιμέλεια εξωφύλλου: Seven Prime
Artwork: Aniro
Ferrofluid Studio LTD


«ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΛΙΒΑΡΑΚΟΣ»

Το «Και Μη Νομίζεις» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και βρίσκεται σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:

Download it on iTunes
Download it on Google Store
Download it on Amazon
Listen in Deezer