Γιάννης Χατζηγεωργίου

Γιάννης Χατζηγεωργίου | «Αχ μάγισσά μου»
Νέο Τραγούδι & Music Video

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παρουσιάζει το νέο του single «Αχ Μάγισσά Μου», που κυκλοφορεί από την Panik Records και πρωταγωνιστεί σε ακόμα μία μουσική πρόταση – έκπληξη!

Ο πολυπράγμων καλλιτέχνης, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ως ηθοποιός, ως μουσικός και ως συγγραφέας, ερμηνεύει ένα ιδιαίτερο ερωτικό κομμάτι, στο οποίο υπογράφει τους στίχους, καθώς και τη μουσική μαζί με τους Jumper και Duke.

Ο ερωτισμός του «Αχ Μάγισσά Μου» μεταφέρεται και με εικόνα, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Λευτέρη Ραμπαζή. Το music video έχει αλληγορικό χαρακτήρα, καθώς μας μεταφέρει στο μαγικό κόσμο μιας νεαρής γυναίκας. Μέσα από την θηριωδία του παρελθόντος της, η πρωταγωνίστρια ταξιδεύει με το «Αχ Μάγισσά Μου» για να ανακαλύψει τον έρωτα. Ένα παιχνίδι ανάμεσα στην αθωότητα και το νόμο του χάους, που κυρίαρχος είναι μόνο το πάθος. Μια μικρή οδύσσεια της διπλανής πόρτας.

Αυτή την περίοδο, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις του στο «Mask», στο κέντρο της Αθήνας, κάθε Παρασκευή, χαρίζοντας στο κοινό μοναδικά μουσικά ταξίδια. 

Δείτε το music video: