Μουσικό ημερολόγιο 2020

«Μουσικό ημερολόγιο 2020»
Παρουσίαση στον ΙΑΝΟ στις 2 Δεκεμβρίου
Μια εκδήλωση με λόγο και μουσική, αφιερωμένη
στη συλλεκτική έκδοση του Ogdoo Music Group

Το «Μουσικό Ημερολόγιο 2020» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group με την έγκυρη υπογραφή του Κώστα Μπαλαχούτη, είναι ένα λειτουργικό εργαλείο, που έχει τη μορφή μιας μικρογραφίας μουσικής εγκυκλοπαίδειας, αλλά πρόκειται ταυτόχρονα και για μια συλλεκτική έκδοση, αναδιαρθρωμένη και ολοκληρωμένη.

Την ερχόμενη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα θα γίνει η παρουσίαση του «Μουσικού ημερολογίου» στο χώρο εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου IΑΝΟΣ στην οδό Σταδίου 24. 

Για την έκδοση του Ogdoo Music Group θα μιλήσουν εκλεκτοί προσκεκλημένοι, δημιουργοί, ερμηνευτές και άξιοι δημοσιογράφοι που γνωρίζουν άριστα το χώρο της μουσικής.

Μαρία Αναγνωστάκη, εκδότης – Όγδοο
Ανδρέας Κατσιγιάννης, συνθέτης & μαέστρος
Βασίλης Λέκκας, ερμηνευτής
Δημήτρης Αποστόλου συγγραφέας & σκηνοθέτης
Αντώνης Μποσκοΐτης δημοσιογράφος & σκηνοθέτης
Ο συγγραφέας Κώστας Μπαλαχούτης
Συντονίζει η δημοσιογράφος & συγγραφέας Δέσποινα Σαββοπούλου.

Μετά τις τοποθετήσεις των ομιλητών Θα ακολουθήσουν μουσικές εκπλήξεις & τοποθετήσεις υπό την επιμέλεια του συνθέτη και δεξιοτέχνη μουσικού Χρήστου Παπαδόπουλου.

Μαζί του οι ξεχωριστοί ερμηνευτές: Ηλίας Κλωναρίδης, Χριστίνα Μαραγκόζη, Ιώ Νικολάου, Δήμητρα Σταθοπούλου, Ανδρέας Λάφης

Και οι εξαιρετικοί μουσικοί: Σταμάτης Χρήστου (πιάνο), Μιλτιάδης Καραΐσκος (κιθάρα & σαντούρι), Γιώργος Μπαϊρακτάρης (μπάσο), Κωνσταντίνος Ρήγας (κρουστά).

Η παρουσίαση θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group
Αθήνα, Νοέμβριος 2019