Νίνο Ξυπολιτάς

Το «Είμαι ένας άλλος ζω σε Παράνοια»
η μεγαλύτερη επιτυχία της δεκαετίας!!!

Το «Είμαι ένας άλλος ζω σε ΠΑΡΑΝΟΙΑ» που τραγουδάει ο ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς και έχει γράψει τη μουσική ο Ανδρέας Λάμπρου και τους στίχους η Εύη Δρούτσα, είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη επιτυχία όχι της χρονιάς, αλλά της δεκαετίας!!!
 
Το τραγούδι κυκλοφόρησε αρχικά το 2006 σε μορφή dance, από τη Heaven Music (https://www.youtube.com/watch?v=1hvzLV274Rg) , τότε είχε γίνει τεράστια επιτυχία καταλαμβάνοντας στην κυριολεξία την πρώτη θέση του ραδιοφωνικού air play, για αρκετούς μήνες! Επίσης αυτή την εποχή είχε γίνει και το επίσημο τραγούδι του τηλεοπτικού spot της αλυσίδας εστιατορίων Goody’s, που πρωταγωνιστούσε ο ίδιος ο ΝΙΝΟ! (https://www.youtube.com/watch?v=P6_xGti5WyY)
 
Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια το τραγούδι ξανά κυκλοφόρησε από την Panik Records! Με νέα σημερινή ενορχήστρωση, αυτή τη φορά ως μπαλάντα που όμως λίγο πριν το τέλος του κομματιού εξελίσσετε σε dance με trap στοιχεία που το κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό, με νέο τίτλο μιας και αυτή τη φορά ονομάζεται «Παράνοια», αλλά με τον ίδιο ερμηνευτή και δημιουργούς! (https://www.youtube.com/watch?v=5rPsNr8eWMg)
 
Αυτή τη φορά όμως δεν μιλάμε για μια απλή επιτυχία, ούτε για την επιτυχία της χρονιάς αλλά για τη επιτυχία της δεκαετίας, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της μουσικής αλλά και των γεγονότων που μιλάνε από μόνα τους!
 
Το τραγούδι ήδη μετράει αρκετές πρωτιές και η επιτυχία του αντί για να κοπάζει όσο περνάει ο καιρός, μέρα με τη μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο!
Σε μικρό χρονικό διάστημα ξεπέρασε τις 12.000.000 views στο YouTube! Μπήκε στο «Rewind» του YouTube για τα πιο δημοφιλή μουσικά βίντεο του 2019. Έχει γίνει πάνω από 1.000 φορές cover από απλούς ανθρώπους και επαγγελματίες τραγουδιστές, που το έχουν πει είτε με τη συνοδεία της  κιθάρας τους, είτε ενορχηστρωμένο επαγγελματικά και το έχουν ανεβάσει στο διαδίκτυο, καθώς έχει εμπνεύσει και τους DJs μιας και μετράει πάνω από 100 remix! 
Έπαιξε στο Copa del Rey (https://www.youtube.com/watch?v=IrE1AAqYGRw) κάτι αδιανόητο για ελληνικό τραγούδι! Έχει γίνει το αγαπημένο τραγούδι του προέδρου του ΠΑΟ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ο νέος ύμνος της ομάδας του Παναθηναϊκού παίζοντας δυνατά σε όλα τα γήπεδα πριν και μετά από κάθε αγώνα! Σε κάθε τι που συσχετίζετε με κάποια νίκη, ανεξαρτήτου ομάδας και αθλήματος, το «Είμαι ένας άλλος ζω σε παράνοια, τον εαυτό μου βρίσκω σπάνια» έχει γίνει το αγαπημένο τραγουδιστικό σλόγκαν των νικητών! Έχει γίνει κίνημα με λογότυπο και σημαία το logo του τραγουδιού και μουσικά το ίδιο το τραγούδι! Έχει γίνει σειρά ρούχων με το logo του τραγουδιού και φυσικά σε όλα τα διαφημιστικά με υπόκρουση το τραγούδι! (https://zwseparanoia.gr/) Και το σημαντικότερο για το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ότι  βρίσκεται στο top 10 των μεγαλύτερων clubs και ραδιοφώνων παγκοσμίως, οπότε μιλάμε πια για μία παγκόσμια επιτυχία και ίσως το πρώτο ελληνικό τραγούδι που καταφέρνει κάτι τέτοιο με ελληνικό στίχο!