Νικόλας Λάππας

«Ένας δόκιμος στη γέφυρα εν ώρα κινδύνου»
ΕΡΜΗΝΕΙΑ: Νικόλας Λάππας
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΤΣΙΒΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΟΙΗΣΗ: ΝΙΚΟΣ  ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: ΤΣΙΒΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κυκλοφορεί από τη SPIDER MUSIC
*Ευχαριστούμε την οικογένεια του Νίκου Καββαδία για την εκχώρηση της άδειας.

Ακούστε το εδώ:  https://www.youtube.com/watch?v=mAmkApeRNRw&feature=youtu.be

Λίγα λόγια για το Νικόλα Λάππα
Ο Νικόλας Λάππας γεννήθηκε στην Πάτρα. Σε μικρή ηλικία ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και στα δώδεκά του είχε την ευκαιρία να τραγουδά καθώς ο πατέρας του είναι ιδιοκτήτης Μουσικής Σκηνής. Σε ηλικία 18 ετών υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο. Λίγους μήνες μετά κυκλοφόρησε η επανεκτέλεση του τραγουδιού «Στη ρωγμή του χρόνου» των Νίκου Παπάζογλου και Μανώλη Ρασούλη.
Ο Νικόλας Λάππας σπούδασε Μουσική Τεχνολογία και σήμερα – σε ηλικία περίπου 20 ετών – ερμηνεύει το ΄΄Ένας Δόκιμος Στη Γέφυρα Εν Ώρα Κινδύνου΄΄ σε ποίηση Νίκου Καββαδία και μουσική Δημήτρη Τσιβούλα.
 
Ποιος είναι ο συνθέτης και στιχουργός Δημήτρης Τσιβούλας
Ο Δημήτρης Τσιβούλας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε κιθάρα και ανώτερα θεωρητικά στο Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Αργότερα ασχολήθηκε με σπουδές γύρω από τη jazz μουσική.
 Από το 1999 είναι ιδιοκτήτης του Ωδείου και Σχολής Χορού Εν Τέχνη (www.entechni.gr),  το οποίο έχει εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο χώρο μέσα στον οποίο οι σπουδαστές μπορούν να έρθουν σε επαφή με όλα τα είδη τέχνης όπως Μουσική, Χορό, Θέατρο, Ζωγραφική.
Στη “πλάτη” του μετράει αρκετές διοργανώσεις φεστιβάλ, εκδηλώσεων και συναυλιών, μαθητικών και επαγγελματικών, μουσικής αλλά και χορού.
Το 2018 κυκλοφόρησε από τη Spider Music την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ΄΄Για Όλα Και Κανένα΄΄ (https://www.youtube.com/watch?v=oqdwzv4ixvA&list=PLH1B8yetNDimA0aAtdKrqH-qjZY6GbWlD).
Έχει εμφανιστεί σε χώρους της Θεσσαλονίκης όπως το Ξέφωτο, το Καφωδείο, η Ομπρέλα αλλά και στην Αθήνα στο Μουσικό Κουτί, στη Γκαλερί Δημιουργών Τέχνης όπως επίσης και στις Σέρρες, Έδεσσα, Κοζάνη, Δράμα, Λάρισα, Βόλο, Καβάλα.
Σήμερα σας παρουσιάζει το ποίημα ΄΄Ένας Δόκιμος Στη Γέφυρα Εν Ώρα Κινδύνου΄΄ σε ποίηση Νίκου Καββαδία.
Καλή ακρόαση !!