Goin’ Through feat. Ισορροπιστής x Αγγέλα Σιδηροπούλου

Goin’ Through feat. Ισορροπιστής x Αγγέλα Σιδηροπούλου
Μέσα απ’ τα μάτια σου


Ένα τραγούδι με ρετρό διάθεση και disco ρυθμό συνοδεύει τους τίτλους της ταινίας «Χαλβάη 5-0».

Οι Goin’ Through παρουσιάζουν το πέμπτο τους κατά σειρά τραγούδι τίτλων για ταινία.
Το δίδυμο της hip-hop συνεργάζεται με τον Ισορροπιστή και την Αγγέλα Σιδηροπούλου στο single «Μέσα Απ’ Τα Μάτια Σου», ένα τραγούδι με ρετρό διάθεση και disco ρυθμό.
Το «Μέσα Απ’ Τα Μάτια Σου» ντύνει μουσικά τους τίτλους της επερχόμενης ταινίας «Χαλβάη 5-0» του Μάρκου Σεφερλή. Τη μουσική έχει υπογράψει ο Μιχάλης Παπαθανασίου και τους στίχους έχουν γράψει ο Νίκος Βουρλιώτης (ΝiVo) και ο Νικόλαος Παυλίδης (Ισορροπιστής).
Οι στίχοι «Μέσα Απ’ Τα Μάτια Σου» συμβαδίζουν με το κωμικό πνεύμα της ταινίας «Χαλβάη 5-0» και υμνούν τον κεντρικό πρωταγωνιστή, Αστυνόμο Μπέκρα.
«Θα σε δικάσει πριν σε πιάσει, ξέρει τι θα σκεφτείς πριν το σκεφτείς και πριν σκεφτείς ούτε καν να κρυφτείς… Δεν προλαβαίνεις, δε σε παίρνει, μέτρα αντίστροφα, ψηλά τα χέρια με τα χέρια, όχι περίστροφα…»
Ο ανατρεπτικός Μάρκος Σεφερλής παρουσιάζει την πρώτη του ταινία, συνεχίζοντας την κωμική παράδοση που έχει δημιουργήσει τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.
Σε σκηνοθεσία του Mάνου Καμπίτη και σενάριο του ίδιου του Μάρκου Σεφερλή, η ταινία «Χαλβάη 5-0» τοποθετεί στον πυρήνα της μία ιστορία μυστηρίου για να δοκιμάσει εκ νέου, μέσα από απρόοπτα και ακραία γνώριμες καταστάσεις, τη δομή της σύγχρονης κωμωδίας.
Το single «Μέσα Απ’ Τα Μάτια Σου» κυκλοφορεί από τη Walnut Entertainment και το Family The Label.