Les Au Revoir

Les Au Revoir | “Βγες”

Κυκλοφορεί σε Digital Single από την Plus Rec / Panik Records
 
Οι Les Au Revoir με ανοιξιάτικη και χορευτική διάθεση επιστρέφουν για να μας παρουσιάσουν μέσα από το album “Στους Πέντε Ανέμους” το τρίτο ραδιοφωνικό τους single που έχει τίτλο “Βγες”, μια πρωτότυπη σύνθεση που την μουσική υπογράφει ο Στέφανος Κορκολής και τους στίχους η Ρεβέκκα Ρούσση.
Το αιθέριο μουσικό ταξίδι των Les Au Revoir που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό με το νέο τους album να κερδίζει τις πιο θερμές εντυπώσεις, συνεχίζεται με το “Βγες”, όπου  μας προσκαλούν στον δικό τους μαγικό κόσμο, έναν κόσμο γεμάτο χορό και κέφι, αστραφτερή 70’ς αισθητική, πλούσια πνευστά, ηλεκτρικές κιθάρες, εκλεπτυσμένα beat και πολύχρωμη αισιόδοξη ερμηνεία.
Βγες ήλιο να δεις … Βγες και ας χαθείς…” στα πλούσια χορευτικά μονοπάτια των Les Au Revoir που αυτή την φορά έχουν να μας προτείνουν μια πρωτότυπη σύνθεση ενορχηστρωμένη με την δική τους ξεχωριστή αισθητική, με σκοπό να μας  οδηγήσουν με ρυθμό στον δικό τους αστραφτερό κόσμο!
H κυκλοφορία του “Βγες” συνοδεύεται με εντυπωσιακό video clip που θα γεμίσει χρώματα και συναισθήματα τις μικρές σας οθόνες, καθώς και με ένα άκρως δυναμικό Dance Remix από τον παράγωγο των επιτυχιών Taso Pilarino!