Fy

Fy | «Superstar»
Το νέο του album είναι γεμάτο επιτυχίες!


Ο FY είναι «Superstar» και μας παρουσιάζει το νέο του album, με 11 μοναδικά tracks, που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Capital Music!

Ο πιο popular και ηλικιακά μικρότερος rapper της Ελλάδας έχει καταφέρει από την αρχή να ξεχωρίσει. Μεταξύ άλλων, μετρά πάνω από 7,7 εκατομμύρια Spotify streams, περισσότερα από 45 εκατομμύρια YouTube views και δεκάδες sold out live εμφανίσεις, ενώ κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στα MAD VMA 2019 και «άνοιξε» με εντυπωσιακό τρόπο το Madwalk της ίδιας χρονιάς, σε ένα act – έκπληξη με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το hit του «Δε Με Θέλουν».

Με το «Superstar», ο FY συνεχίζει τη σαρωτική του πορεία, βάζοντας, για ακόμα μία φορά, το ελληνικό trap στα πιο σύγχρονα μονοπάτια!

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, όλα τα tracks του album έγιναν επιτυχίες, μπαίνοντας στις υψηλότερες θέσεις των μουσικών τάσεων του YouTube, όπου και παραμένουν!

Το «Superstar», η δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του FY μετά το «Lingo» και πρώτη μετά τα hit singles «Celebrity» και «No IQ», είναι σίγουρα το trap album της χρονιάς, με 11 tracks που έγιναν αμέσως anthems!

Βρείτε τo «Superstar» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/SUPERSTAR_FY

Δείτε την full album playlist: